Dani Oțil și Gabriela i-au uimit pe toți fanii. Ce au făcut acum: ‘Dacă nu v-a plăcut prima’

Dani Oțil și Gabriela i-au uimit pe toți fanii. Ce au făcut acum: ‘Dacă nu v-a plăcut prima’
Dani Oțil și Gabriela Prisacariu, replică pentru răutăcioși

Cuplul format din Dani Oțil și Gabriela Prisacariu i-a uimit pe fani. Ce au făcut vedetele? Cei care îi admiră și abia așteaptă să facă pasul cel mare s-au minunat de ultima postare a acestora de pe rețelele de socializare.

Dani Oțil și Gabriela i-au uimit pe fani cu ultima lor postare

Deși puțini se așteptau ca prietenul și colegul de platou al lui Răzvan Simion să se mai „lege la cap”, acesta le-a demonstrat că a așteptat pe cineva anume. Gabriela se pare că a fost persoana care l-a făcut să uite de suferință, l-a înțeles mai bine decât a făcut-o oricine și l-a făcut pe unul din cei mai râvniți burlaci din showbiz-ul românesc să renunțe la singurătate.

Câțiva dintre fanii matinalului de la Antena au privit circumspecți relația lor, crezând că nu va trece testul timpului și că povestea lor nu are să vadă pasul următor. Una peste alta, cei doi au demonstrat tuturor că se înșeală și că au făcut cea mai bună alegere. Criticii nu au dispărut așa ușor, motiv pentru care chiar și după ce Dani a cerut-o de soție pe Gabriela cuvintele rele au continuat să curgă la adresa relației lor.

„Ești maxim!”

„La mulți ani, tuturor fanilor, cititorilor, haterilor, stalkerilor, voyeurilor!😎👀🙄”, a fost descrierea din dreptul fotografiei lui Dani Oțil. Cei mai mulți dintre prietenii virtuali ai prezentatorului de la Neatza s-au amuzat teribil de replica acestuia pentru răutăcioșii care nu-i lasă în pace, felicitându-i pentru felul în care privesc lucrurile și pentru ceea ce au reușit să clădească împreună.

„Sunteți super haiosi ! Replica voastră la toate răutățile este foarte amuzantă . Să fiți sănătoși și fericiti ! La mulți ani !”, „Dacă erai epilat îi făceai concurență Gabrielei! Dar e bine și așa. Să moară de ciuda dușmanii 😉😉😉! La mulți ani!”, „😅😅😅😅Bv Dani, ești maxim…. Love you… Petrecere maxima! La mulți ani!”, au fost doar câteva din comentariile internauților.

Ce părere are Mihaela Rădulescu despre logodnica fostului său iubit?

”Am văzut-o, că doar am și eu Internet. Mă bucur pentru el și îți spun și de ce. Pe ea chiar nu o cunosc. Aș putea spune că mă bucur și pentru ea, pentru că știu ce om și bărbat mișto este Dani, dar mă bucur în primul rând pentru el. Aveam așa un sentiment… Am simțit că i-am încurcat puțin viața, vedeam că nu se mai duce în nicio direcție. Mi-ar fi plăcut să-l văd mai devreme însurat, cu copii, cu tot ce trebuie. La noi treaba asta era imposibilă, pentru că era genul de relație imposibilă. Fiecare era în țara lui și cu treaba lui. Mă bucur realmente pentru el. Doamne ajută să fie fericit! Să aibă câți copii vor ei.”
Mihaela Rădulescu (Sursa: viva.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI