Dani Oțil, reacție fără precedent în direct la TV: ‘O să vină blestemul’

Reacția fără precedent a lui Dani Oțil

Reacția vedetei de la Antena 1 a șocat pe toată lumea. Fostul iubit al Mihaelei Rădulescu, Dani Oțil a făcut un gest de ultim moment în fața tuturor.

Reacția fără precedent a lui Dani Oțil în direct la TV

Cu ocazia deschiderii metroului din Drumul Taberei, prezentatorul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani” a transmis un mesaj în direct la TV.

Dani Oțil a fost total dezamăgit de modul în care miniștrii au gestionat toată situația. El totuși mai speră să se poate bucura și de alte realizări în privința infrastructurii din România, cum ar fi o autostradă.

„Poate ne ajută bunuțul Dumnezeu și, după anii ăștia, vedem și noi autostrada până la Sibiu sau până la Brașov. Cum or vrea autoritățile și sfinții de la Uniunea Europeană, că am înțeles că nu vrea.

Care cu gândăcelul, care cu șobolanul gri pe uscat, ursulețul panda care trăiește în România nu vrea. Atenție mare, dragi guverne! Eu am 40 de ani. 25 de ani nu o mai duc, conform mediei de viaţă. Măcar în 24 de ani”, a spus Dani Oțil, în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1.

Blestemul lui Dani pentru miniștri

Însă, Dani nu s-a oprit aici și le-a transmis miniștrilor de la Transporturi un avertisment dur. El face un apel către cei care sunt acum, sau care vor fi pe viitor în această funcție să facă tot ce le stă în putință pentru ca românii să se poată deplasa într-un mod normal în întreaga țară.

”Am să le transmit miniștrilor, câți or fi fost la Transporturi de 30 de ani, și acum stau în chiloțeii lor Tetra, liniștiți acasă… Nu se gândesc că vine blestemul meu și le varsă cafeluța pe părul de pe piept sau iaurțelul lu’ ăla mic.

Deci vă doresc, domnilor, înmulțit cu zece ce v-au dorit românii toată vara pe Valea Prahovei și pe Valea Oltului”, a mai spus prezentatorul TV Dani Oțil, potrivit Capital.ro.
Mesajul lui Dani vine după ce, astăzi 15 septembrie a fost inaugurată magistrala de metrou M5. Noua linie leagă Drumul Taberei de restul Bucureștiului.

Magistrala M5 de metrou s-a deschis marți, 15 septembrie

La inaugurarea oficială au participat și președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban. Potrivit Digi24, la deschiderea liniei de metrou din Drumul Taberei, președintele României a declarat că:

”această linie risca să devină un fel de legendă, o legendă a amânărilor, dar iată că a venit un guvern hotărât, care a dorit să dovedească că și astfel de lucruri pot fi inaugurate cu succes”.

Mai multă lume în fața stației de metrou
O să vină blestemul
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI