Cu cine a venit Klaus Iohannis la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Toți oamenii prezenți au observat-o

Cu cine a venit Klaus Iohannis la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Toți oamenii prezenți au observat-o
Cu cine a venit Klaus Iohannis la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Toți oamenii prezenți au observat-o Sursa foto: Inquam/Octav Ganea

Imagini în premieră. Iată cu cine a venit Klaus Iohannis la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Nu este soţia sa. Toţi oamenii au observat acest detaliu!

Deschiderea metroului din Drumul Taberei: Cu cine a venit Iohannis

După nouă ani de la începerea lucrărilor şi cinci de întârziere, Magistrala 5 a metroului din Capitală a fost deschisă astăzi, 15 septembrie, la ora 12:00. Aşa cum era de aşteptat, preşedintele Klaus Iohannis a fost prezent la marele eveniment, iar în umbra sa a fost mereu o femeie despre care cei mai mulţi dintre cetăţenii României nu ştiu nimic. Este vorba despre Delia Dinu, consilier prezidenţial şi şefă a departamentului de Protocol al Preşedinţiei.

În vârstă de 46 ani de ani, aceasta îl însoţeşte peste tot pe Iohannis. Licenţiată în Drept, la Sibiu, Delia Dinu a activat şi în cadrul SPP (Serviciul de Protecţie şi Pază) timp de 12 ani, în perioada 2000-2012. De asemenea, între 2005 şi 2008, a fost consilier în cadrul Compartimentului Protocol al Administraţiei Prezidenţiale, iar din 2008 până în august 2012 a coordonat Compartimentul Protocol al Administraţiei Prezidenţiale. A fost numită apoi Consilier de Stat la Compartimentul Protocol al Administraţiei Prezidenţiale.

Cu cine a venit Klaus Iohannis la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Toti oamenii prezenti au observat-o
Cu cine a venit Klaus Iohannis la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Toti oamenii prezenti au observat-o

Ce avere are femeia din umbra lui Iohannis

Mereu alături de Klaus Iohannis, Delia Dinu se poate lăuda şi cu o avere considerabilă. Consilierul deține două case, două terenuri intravilane și două mașini, iar conturile sale dispun de suma de 107.405 lei în depozite. Conform declaraţiei sale de avere pentru anul 2019, veniturile obţinute din salarii se ridică la 15.400 de lei pe lună.

De-a lungul timpul, şefa departamentului de Protocol a primit numeroase şi numeroase distincţii. Una dintre cele mai importante este cea din iulie 2009, când a fost decorată de M.S. Regele Albert II al Belgienilor cu Ordinul Coroanei în Grad de Comandor.

Deschiderea Magistralei 5 – Metroul DRUMUL TABEREI

Magistrala 5 a fost unul dintre cele mai aşteptate proiecte de bucureşteni, dat fiind că locuitorii din Drumul Taberei nu au acces la restul Capitalei decât cu ajutorul tramvaielor care sunt supraaglomerate la orele de vârf. Secțiunea Râul Doamnei – Eroilor, inclusiv Valea Ialomiței, are aproape 7 kilometri lungime, zece stații și un depou. De asemenea, valoarea integrală a proiectului a fost de 3,4 miliarde de lei.

Care sunt cele zece staţii de metrou: Doamnei – Constantin Brâncuşi – Valea Ialomiţei – Romancierilor – Parc Drumul Taberei – Tudor Vladimirescu – Favorit – Orizont – Academia Militară – Eroilor 2.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI