Dani Oțil, primele declarații despre al doilea copil: „Nu vreau să-mi imaginez”

Dani Oțil, primele declarații despre al doilea copil: „Nu vreau să-mi imaginez”
Dani Oțil, detalii despre al doilea copil

Dani Oțil a renunțat de câțiva ani la burlăcie. Celebrul prezentator TV s-a pus la casa sa și a făcut și un copil. Majoritatea fanilor lui au fost surprinși de rapiditatea cu care s-au întâmplat lucrurile, mai cu seamă că puțini credeau că lucrurile erau atât de avansate cu actuala sa soție. Unii din cei care îl iubesc au început să îl întrebe de câteva luni dacă mai are în plan un al doilea moștenitor. Răspunsul moderatorului a fost pe măsură. Ce le-a spus curioșilor despre acest lucru?

Ce spune Dani Oțil despre al doilea copil?

Dani Oțil este unul din cei mai carismatici prezentatori TV și face o echipă extrem de reușită alături de Răzvan Simion. Fanii lor se bucură de faptul că acum sunt amândoi părinți și cu siguranță își cer sfaturi atunci când au nevoie, mai ales că Răzvan a trecut deja de o bună perioadă de etapele de care se bucură acum prietenul lui.

Puțini se așteptau ca relația lui Dani Oțil să fie atât de serioasă cu Gabi Prisăcariu. Modelul se pare că a găsit rețeta pentru a-l pune la casa lui pe cel mai râvnit burlac din showbiz-ul românesc. Cu siguranță simțul umorului a făcut-o pe șatenă să nu mai stea pe gânduri și să treacă la pasul următor.

Tot simțul umorului l-a adus pe sportiv mai transparentă decât ar fi crezut unii. Cel din urmă a atins câteva subiecte sensibile precum venirea unui alt membru al familiei. Soții au devenit părinți pentru prima oară în urmă cu câteva luni, iar întrebarea care stă pe buzele tuturor este dacă urmează un al doilea copilaș.

„Lasă, lasă, că unul îmi ajunge. E suficient. Nu vrea să-mi imaginez ce pot face doi în casă (…)”, a spus Dani Oțil în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

„Am învățat o lecție foarte importantă zilele astea”

Soția prezentatorului este și ea vizibilă și discută constant cu internauții care o urmăresc pe rețelele de socializare. Vedeta împărtășește aproape totul cu fanii ei.

„Am învățat o lecție foarte importantă zilele astea – că trebuie să fii puternică și să te ții tare, pentru că dacă el te simte slab, gata, s-a terminat. Adică, când începe să plângă în pătuț, imediat îl iei în brațe, cum fac eu, nu e bine. Dar încerc să fiu tot mai puternică și să nu mă las impresionată. Este foarte greu”, a mărturisit Gabriela Prisăcariu pe InstaStory.