Dani Oțil, mesaj pentru Andreea Esca la Antena 1. Răzvan Simion a intervenit imediat

Dani Oțil, mesaj pentru Andreea Esca la Antena 1. Răzvan Simion a intervenit imediat
Dani Oțil, mesaj pentru Andreea Esca la Neatza, de la Antena 1. Răzvan Simion a intervenit

De o scurtă vreme, echipa ”Neatza cu Răzvan și Dani” are o altă formă. Dani Oțil și Răzvan Simion îl au alături, printre alții, pe magicianul Robert Tudor, care le încântă diminețile cu trucuri, aducând zâmbete atât în platou, cât și în casele telespectatorilor. În această dimineață, artistul i-a uimit nu cu talentul său, ci cu o schemă prin care și-a pus microfonul exact ca Andreea Esca, subiect controversat pe vremuri.

Dani Oțil a deconspirat unul dintre secretele Andreei Esca. Mesajul moderatorului de la Antena 1 pentru știrista de la Pro TV

Andreea Esca se află la pupitrul știrilor Pro TV de 20 de ani. Tot de atâția ani se identifică cu trustul alături de care și-a început cariera la 1 decembrie 1995. Salutul său a rămas celebru: „Bună seara, România, Bună seara, București, Pro TV te salută!”.

Ea s-a remarcat la SOTI, la începutul anilor ’90, iar acum este cea mai longevivă prezentatoare de știri din țara noastră. Debutul ei a avut loc în ianuarie 1992, când, la sfatul unui prieten, s-a prezentat la interviul pentru funcția de prezentator de știri al postului.

Emblema stației TV în prezent, aceasta a lăsat în urmă câteva controverse. De pildă, una legată de cum i se poziționa microfonul în așa fel încât să pară că intră prin materialul îmbrăcămintei pe care o purta. Subiectul a revenit în atenție, astăzi, la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, odată cu numărul magicianului Robert Tudor.

După seria sa de glume, Dani Oțil s-a apropiat de el și a observat că are microfonul pus exact ca Andreea Esca pe vremuri. Artistul purta o vestă reflectorizantă pe care era agățat atent aparatul. În glumă, Răzvan Simion s-a arătat deranjat că partenerul său de emisiune a marcat acest detaliu, afirmând că dă din casă toate secretele.

Replicile celor prezenți 

Dani Oțil: Uite, microfon ca al Andreei Esca. Toate televiziunile din România nu știau cum își bagă microfonul prin pulover. Iata ca am reușit și noi.

Magicianul Robert Tudor: Te pupam, Andreea Esca. 

Răzvan Simion:  Hai, bă, nu spune toate secretele. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI