Andreea Esca și familia ei au sărbătorit Paștele Catolic. Ce surpriză a pregătit prezentatoarea pentru copiii ei

Andreea Esca și familia ei au sărbătorit Paștele Catolic. Ce surpriză a pregătit prezentatoarea pentru copiii ei
Andreea Esca si familia ei au sarbatorit Pastele Catolic

 În acest an, credincioșii sărbătoresc Paștele Catolic duminică, 4 aprilie, în timp ce ortodocșii celebrează Învierea Domnului pe data de 2 mai. Ce surpriză a pregătit celebra Andreea Esca pentru copiii ei, la masa festivă

Andreea Esca și familia ei au sărbătorit Paștele Catolic

Duminică, 4 aprilie, catolicii sărbătoresc Paștele, iar familia Andreei Esca nu putea face excepție de la această regulă. Faimoasa știristă de la PRO TV a pregătit un adevărat festin pentru a celebra cum se cuvine sărbătorile pascale, în sânul familiei sale. Jurnalista le-a făcut o surpriză fiicei sale Alexia și iubitului ei Mario Fresh. Au ciocnic ouă colorate, au mâncat o felie de cozonac și s-au bucurat de căldura sfintei sărbători în intimitatea propriului lor cămin.

Pentru Andreea Esca această sărbătoare este foarte importantă, întrucât vedeta a ținut neapărat să împărtășească anumite fotografii cu prietenii ei virtuali din mediul online. Astfel, jurnalista a imortalizat zâmbetele celor dragi într-o serie de imagini pe care le-a urcat pe contul său de Instagram.

„Aceste suporturi pentru oua, de Paste, le-au facut copiii, in urma cu 10 ani:) la un atelier de ceramica pe care il adorau. Acum vreo doi ani, unui iepuras i s-a spart o ureche si am adunat fiecare bucatica pentru a o lipi cat mai bine.

La fiecare sarbatoare pascala ma uit la ele si imi amintesc de ei mici. Nicio alta decoratiune nu are, pentru mine, valoarea amaratilor astora de iepuri ciobiti❤️ Paste Fericit, tuturor celor care sarbatoresc astazi invierea Domnului!”, a declarat Andreea Esca pe Instagram.

Andreea Esca și fiica ei s-au pozat cu Gerard Pique

În vacanța lor de cinci stele din Dubai, prezentatoarea știrilor de la PRO TV și fiica ei, Alexia Eram s-au întâlnit cu nimeni altul decât cu celebrul Gerard Pique, partenerul de viață al Shakirei. Fanilor nu le-a venit să creadă când l-au văzut pe faimosul jucător de la FC Barcelona.

„Când ții cu Real, dar nu poți să-l refuzi pe Pique, daca vrea o poză 🤦‍♀️Aris, crezi că i-am spus cu cine țin? Nuuuu. I-am spus că tu ești fanul lui. Asta este pentru tine”, a scris Andreea Esca pe Instagram, în spirit de glumă, cu dedicație pentru fiul ei, Aris.

”Nu pot să cred, atât de înalt este Pique? 😳 Mai ales ştiind că Shakira are doar vreo 1,50 metri, Nu ai cum așa ceva, ce norocoase, Cât de tare’‘, sunt doar câteva dintre comentariile transmise de prietenii virtuali ai Andreei Esca.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI