Dani Oțil l-a șocat pe Mihai Bobonete: ‘S-a băut prea mult aici’. Ce a spus despre Simona Halep

Dani Oțil l-a șocat pe Mihai Bobonete: ‘S-a băut prea mult aici’. Ce a spus despre Simona Halep
Dani Oțil și Mihai Bobonete au vorbit despre Simona Halep

Dani Oțil l-a șocat pe Mihai Bobonete printr-o dezvăluire despre Simona Halep. Cunoscutul prezentator de televiziune a fost invitat la podcast-ul moderat de către comediant, unde a avut de făcut mai multe mărturisiri. Totuși, ce a spus despre sportiva i-a atras pe fani, mai ales pentru că acesta a decis să fie extrem de sincer și nu a mai ținut cont de nimic.

Dani Oțil, dialog spumos cu Mihai Bobonete. Ce a avut de mărturisit despre Simona Halep

Dani Oțil, ce face echipă cu Răzvan Simion în emisiunea ‘Neatza cu Răzvan și Dani’ de la Antena 1, a fost invitat în podcast-ul lui Mihai Bobonete, ‘DA BRAVO!’. Acesta a răspuns la mai multe întrebări ce i-au făcut pe admiratorii lui să stea cu sufletul la gură și să afle mai multe lucruri personale despre cunoscutul prezentator.

Un anume dialog spumos a avut loc între Dani Oțil și Mihai Bobonete ce a stârnit amuzamentul tuturor. Simona Halep a fost adusă în discuție de către comediant, iar prezentatorul de televiziune a avut de făcut câteva dezvăluiri extrem de sincere despre sportivă. Întrebat ce ar alege între dansul Lambada și Simona Halep, acesta a răspuns fără a sta pe gânduri că o preferă pe jucătoarea de tenis.

„Simona Halep. Ai văzut ce craci are Simona în rochie?”, a răspuns Dani Oțil la întrebarea pusă de către Mihai Bobonete în podcast.

Dani Oțil, dezvăluiri despre Simona Halep. Cum a complimentat-o pe sportivă

Replica a apărut imediat din partea lui Mihai Bobonete. Acesta s-a folosit de o glumă, spre bucuria celor ce i-au urmărit. După ce Dani Oțil i-a complimentat silueta Simonei Halep, moderatorul podcast-ului a susținut că s-ar fi băut cam mult pentru că s-a ajuns la astfel de remarci.

„Mi-e teamă că podcastul trebuie să se oprească, dragii mei prieteni, pentru că s-a băut mult…”, a zis Mihai Bobonete.

Totuși, dezvăluirile nu s-au oprit aici. Dani Oțil a mai vorbit puțin pe subiect, susținând că sportiva are o siluetă perfectă. El a continuat în aceeași notă pozitivă și glumeață, susținând că dacă ar fi arătat la fel de bine ca și jucătoarea de tenis, s-ar fi îndreptat spre industria filmelor.

„Ați văzut-o pe Simona în rochie vreodată? Dacă aveam gambele ei, Bobonete, eram departe. Jucam în filme!”, a adăugat Dani Oțil.

Dani Oțil, viitor tătic de băiețel. Cum s-a dat de gol

Dani Oțil este în atenția tuturor după ce a anunțat că el și iubita lui, Gabriela Prisăcariu, vor deveni părinți. De curând, superba blondină s-a dat de gol pe Instagram și a anunțat sexul bebelușului. Aceasta anunța că se află cu ‘băieții săi’, iar, la scurt timp, matinalul de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’ a povestit că aleasa lui va fi o mămică perfectă pentru băiețel.