Dani Oțil, frustrat din cauza oamenilor care îi opresc pe stradă. Ce l-a deranjat la culme: ‘O să vedeți voi’

Dani Oțil, frustrat din cauza oamenilor care îi opresc pe stradă. Ce l-a deranjat la culme: ‘O să vedeți voi’
Dani Oțil, frustrat din cauza oamenilor care îi opresc pe stradă.

Dani Oțil, prezentatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, a postat un mesaj critic la adresa celor care îi tot spun atunci când îl întâlnesc pe stradă ”o să vedeți voi”, referindu-se la faptul că mai este puțin până ce el și soția sa, Gabriela Prisăcariu, vor deveni părinți.

Dani Oțil, frustrat din cauza oamenilor care îi opresc pe stradă

Astfel, el i-a rugat pe oameni, în general, să nu îi mai facă o astfel de ”atenționare”. Tot Dani Oțil a declarat în acest video pe Facebook că soția sa este în ultima lună de naștere.

”Suntem în ultima lună de sarcină. Am o întrebare pentru toți părinții. De ce de câteva zile, toată lumea când ne vede zice același lucru: ”o să vedeți voi”. De ce nu există campanie, de ce nu ne ziceți cu nouă luni înainte ”o să vedeți voi” sau ”o să dați de dracu” sau ”adunați somn pentru că o să aveți nevoie”.

De ce nu văd pe nimeni la Loft sau la Nuba oprind muzica pe la 7 seara să zică ”aveți grijă ce faceți în seara asta pentru că o să vedeți voi”. Am rugămintea, dacă ne vedem în zilele astea până ne naștem sa nu mai spuneți în loc de ”salut”, ”buna ziua, Dani”, ”o să vedeți voi”. 

Dani Oțil va fi tătic de băiat

De altfel, cei doi așteptau de multă vreme astfel de momente, iar fericirea li se citește pe chip, mai ales că băiețelul lor urmează să se nască în scurt timp. Cei doi s-au căsătorit la data de 15 mai anul curent, iar petrecerea de nuntă a avut loc la restaurantul pe care Dani Oțil îl deține în București.

“Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate.

Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi.

La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, spunea Gabriela Prisăcariu pentru Click!, în urmă cu ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI