Cum s-au fotografiat împreună Răzvan Simion și Daliana Răducan. Imaginea a ajuns la sufletul tuturor

Cum s-au fotografiat împreună Răzvan Simion și Daliana Răducan. Imaginea a ajuns la sufletul tuturor
Răzvan Simion și Daliana Răducan au topit inimile fanilor. Cum au apărut

Răzvan Simion și Daliana Răducan sunt din ce în ce mai îndrăgostiți pe zi ce trece! Cei doi nu își mai ascund relația, așa că dezvăluie fel și fel de fotografii pentru fani. De această dată, o imagine a topit inimile admiratorilor.

Răzvan Simion și Daliana Răducan, într-o nouă ipostază inedită

Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani și partenera sa au decis să le dezvăluie fanilor câte ceva din povestea superbă de dragoste pe care o trăiesc. Cei doi au plecat într-o locație superbă, dar nu au uitat să posteze fotografii în mediul online.

În respectiva poză, starul de la Antena 1 o ține strâns în brațe pe brunetă și o sărută pe obraz. Bineînțeles, imaginea a topit inimile fanilor ce se bucură să îl vadă pe star îndrăgostit și fericit, iar descrierea folosită a fost una interesantă: ‘Doar zei.’

Cele două vedete trăiesc o frumoasă poveste de iubire de ceva timp, dar încearcă să păstreze discreția atunci când vine vorba despre detalii din viața amoroasă. Totuși, ei le dezvăluie, din când în când, imagini fanilor din escapadele lor.

Cum se înțelege Daliana Răducan cu fiica lui Răzvan Simion, Ianca

Răzvan Simion a avut o relație de 15 ani cu Diana, aceștia având împreună doi copii, Ianca și Tudor. Mariajul lor nu a avut succes și au ajuns la divorț, dar au încercat să se ocupe împreună de cei doi așa cum pot mai bine.

După căsnicia cu femeia ce i-a oferit doi copii, prezentatorul de la Neatza a trăit o poveste de iubire cu Lidia Buble. Totuși, aceștia nu s-au mai înțeles și el și-a găsit liniștea în brațele Dalianei Răducan, bruneta ce a reușit să îi fure inima.

Fiica starului de la Antena 1 și partenera lui se înțeleg foarte bine. Dacă după despărțirea de Lidia Buble, Ianca i-a dat imediat unfollow cântăreței în mediul virtual, acum lucrurile se petrec destul de diferit.

Chiar bruneta a postat anumite videoclip-uri în care apare alături de fiica prezentatorului de televiziune. Amândouă erau îmbrăcate după ultima modă, semn că au o pasiune comună, anume piesele vestimentare.

Cine este Daliana Răducan, iubita lui Răzvan Simion

Daliana Răducan activează pe cont propriu ca arhitect și se bucură de un birou pe strada Paris din București. Aceasta a făcut parte și din echipa ‘Visuri la cheie’, alături de Dragoș Bucur.

„Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important.

Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă.”, se descrie ea pe site-ul propriu.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI