Dani Oțil a jignit-o din nou pe Lidia Buble la TV. Răspunsul artistei l-a lăsat fără cuvinte

Dani Oțil a jignit-o din nou pe Lidia Buble la TV. Răspunsul artistei l-a lăsat fără cuvinte
Dani Oțil a jignit-o din nou pe Lidia Buble la TV

Dani Oțil a jignit-o iar pe Lidia Buble la TV. Ieri, artista și sora ei, Estera, împreună cu care a participat și la „Asisa Express”, au venit la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. Un schimb de replici a avut loc între artistă și Dani Oțil, după ce matinalul s-a legat iar de aspectul ei fizic.

Dani Oțil a jignit-o în direct pe Lidia Buble la TV

Lidia Buble și colegul lui Dani Oțil de emisiune, Răzvan Simion, au avut o relație de cinci ani, astfel că între Dani Oțil și Lidia Buble există o relație de prietenie. Din nou, matinalul a făcut glume pe baza nasului artistei, iar ea nu s-a lăsat mai prejos, dându-i și o replică. Însă nu este prima dată când Dani Oțil îi spune artistei că are un nas mare, dar cântăreața nu bagă ironiile în seamă, iar asta pentru că știe că acesta nu le face din răutate.

„Lasă, Dani, că nasul asta nu e degeaba, ți-am mai zis. Este o binecuvântare, eu mă mândresc cu el. Oricum, în locul tău nu aș zice nimic că nici tu nu-l ai mic”, a fost replica Lidiei Buble la ironia lui Dani Oțil.

De asemenea, mulți au observat că fosta iubită a lui Răzvan Simion a slăbit foarte mult în ultima perioadă, iar ea le-a explicat că în ultima vreme nu s-a simțit foarte bine și că a fost răcită, situație care a făcut-o să slăbească foarte tare.

„Da, am cam slăbit. Sunt o scândură, dar na, am fost răcită destul de tare, vreo două săptămâni. (…) Îmi revin eu, nu vă faceți griji”, a mai spus artista la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Lidia Buble, alături de sora ei, Estera, la Neatza

La emisiune, Lidia Buble a venit însoțită de sora ei, Estera, iar cele două au concurat una împotriva celeilalte într-un joc organizat de cei de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Artista a povestit că întotdeauna aștepta să le rămână hainele mici fraților ei, ca să le îmbrace și ea.

„Toată viața mi-am așteptat rândul, Dani. Și la jucării, la haine… acum și la măritat. Eu sunt a opta”, a spus Lidia Buble la Antena 1.

După o pauză de la rețelele sociale, Lidia Buble a reapărut în online cu un look schimbat. Aceasta și-a schimbat culoarea părului, nu mai este blondă, ci este șatenă. Artista mărturisea că și-a dorit să revină la culoarea pe care o avea în trecut.