Reacția lui Dani Oțil după scandalul în care este implicată Gabriela Prisăcariu. Va răspunde și Mihaela Rădulescu?

Reacția lui Dani Oțil după scandalul în care este implicată Gabriela Prisăcariu. Va răspunde și Mihaela Rădulescu?
Dani Oțil, reacție în scandalul în care e implicată și soția sa

Dani Oțil și soția sa sunt implicați într-un scandal neașteptat. Totul a pornit de la o glumă făcută de cunoscutul model în cadrul emisiunii ,,iUmor”. Celebrul prezentator de la Antena 1 vine cu o reacție după ce mulți dintre fanii Mihaelei Rădulescu au criticat cele spuse de Gabriela Prisăcariu. „Urât ce a spus Gabi de Răduleasca. Pe femeia aia ai iubit-o atât cât poate iubi un bărbat o femeie”, a fost un comentariu făcut de un internaut.

Dani Oțil, reacție în scandalul în care e implicată soția lui

Emisiunea iUmor a avut încă un invitat de seamă la masa juriului. Alături de Delia, Cheloo și Mihai Bendeac a mai comentat aprig și Dani Oțil.

Matinalul de la Antena 1 s-a bucurat foarte mult să fie în postura aceasta în show-ul său preferat de comedie. Cu toate astea, nici că s-ar fi așteptat la ce urma să se întâmple.

Fiecare invitat special are parte de un roast deosebit din partea prietenilor apropiați sau a rudelor. Pe scenă și-au făcut apariția colegii de la ,,Neatza cu Răzvan și Dani”, dar de departe prezența care i-a uimit pe toți a fost nimeni alta decât soția moderatorului.

Gabriela Prisăcariu nu adoră să vorbească în public, dar a trecut pesta disconfortul său pentru o seară. De asemenea, ea nu adoră să îi facă declarații de dragoste lui Dani în mod public, dar a bifat încă o premieră pentru că i-a mărturisit iubirea în fața tuturor.

Modelul celebru a făcut o glumă la adresa Mihaelei Rădulescu, iar mulți dintre fanii brunetei au considerat-o total nesărată. Cuvintele spuse de partenera sportivului nu au trecut neobservate.

,,Să se abțină”

„Tot respectul pentru Mihaela, o femeie realizată, deșteaptă și frumoasă așa bunică cum o face Gabi… Dacă la 50 ești bunică la 80?”, „Urât ce a spus Gabi de Răduleasca. Pe femeia aia ai iubit-o atât cât poate iubi un bărbat o femeie”,

„Nu-mi place de Mihaela, dar gluma soției tale e penibilă. Mai ales când vine din partea uneia care are doar meritul de a fi nevasta ta”, „A fost doar o glumă!

Sper ca Mihaela Rădulescu să se abțină și s-o ia ca atare… dacă nu o să înceapă o mare și lungă durere de cap pentru tine”, au fost o parte dintre comentariile primite de matinalul de la Antena 1 pe rețelele de socializare.

,,Mi-am asumat niște glume…”

Dani Oțil a mărturisit că a fost mulțumit de experiența de la iUmor, iar toate glumele primite au fost încasate de el cu asumare. El a subliniat că oamenii inteligență înțeleg umorul indiferent de forma lui.

„Am fost in juriu la iUmor. A fost o seară intensă. Am râs, am jurizat, mi-am asumat niște glume la roast… La unele mă așteptam, altele m-au surprins… Oamenii inteligenți înțeleg umorul în toate formele 🤗”, a fost mesajul vedetei de la Antena 1.