De ce refuză Mihaela Rădulescu să îl aducă pe iubitul său în România. Chiar ea a mărturisit de ce se fereşte, de fapt

De ce refuză Mihaela Rădulescu să îl aducă pe iubitul său în România. Chiar ea a mărturisit de ce se fereşte, de fapt
Relația dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner mai puternică ca oricând

Celebra Mihaela Rădulescu face tot ce-i stă în putință pentru a-l ține departe de România pe Felix Baumgartner. Diva nu a dezvăluit până de curând și motivele pentru care face asta. Relația dintre cei doi a fost sub lupa presei românești încă de la început. Cu toate astea Mihaela a încercat să stea departe de zvonuri și bârfe.

Relația dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner mai puternică ca oricând

În urmă cu 13 ani celebra vedetă de televiziune Mihaela Rădulescu devenea subiect de presă, după divorțul de Elan Schwartzenberg. Era al treilea mariaj eșuat după cele cu Bogdan Rădulescu și Ștefan Bănică jr. În urma căsătoriei cu omul de afaceri venea pe lume Ayan Schwartzenberg, care anul acesta a împlinit 17 ani pe 1 august 2021.

După o perioadă de liniște și după ce se mută din țară, locuind la Monaco, în 2014 apar primele informații despre o nouă relație. Noul bărbat din viața Mihaelei, al cărui nume este Felix Baumgartner, avea să-i ofere ceea ce căuta. Așa declara, cel puțin, fosta vedetă de televiziune Mihaela Rădulescu.

Anul acesta se implinesc 7 ani de când cei doi sunt împreună, și după spusele Mihaelei, relația merge foarte bine. Cu toate astea cei doi, deja trecutți de 50 de ani, nu a făcut pasul următor în relația lor, și anume acela de a se căsători. Un motiv ar fi convingerile religioase, Felix fiind catolic, iar Mihaela a trecut la religia iudaică atunci când a decis să se mărite cu Elan Schwartzenberg. Deși se iubesc, cei doi se văd doar atunci când au timp liber, fiecare locuind în alt colț de lume, de altfel vedeta a povestit la un moment dat și despre o despărțire.

„Ne-am despărțit de vreo 4 ori doar prin presa din România, dar noi suntem bine. E altfel. Noi suntem mai ciudați. Noi suntem împreună enorm de mult în funcție de programul fiecăruia.

Suntem niște oameni foarte ocupați. Eu ba cu munca, ba activitățile lui fii-miu, el cu munca lui.”, declara Mihaela Rădulescu într-un interviu.

Mihaela îl ține departe pe Felix de România

Chiar dacă relația lor este una atipică, Mihaela Rădulescu dovedește că într-adevăr îl iubește pe Felix, dovada stând și în dorința de a-l proteja. Întrebată recent de ce nu îl aduce mai des în România, vedeta a recunoscut că există foarte multe ispite care l-au abordat, chiar și persoane publice, cu poze și alte lucruri. Tocmai în ideea de a-l proteja, Mihaela a decis că este mai bine să vină în România singură, fără iubitul ei.

„Toată populația de hateri din România i-a scris lui Felix diverse, pe rețelele de socializare, tot felul de porcării despre mine. Ce nu știu ei este că Felix întotdeauna mi le arată. Mi le arată, mi le trimite. În engleză, în germană au încercat… toate variantele. S-au încercat inclusiv variante de trimis poze sexy… de diverse persoane publice.

Săracii, habar n-aveau… dar cineva a făcut tot felul de încercări doar-doar Felix o răspunde ceva. Râdem și astăzi de ele. Se întâmplă până și în ziua de azi. De aceea îl și feresc eu foarte mult de România. De aceea nu acceptă nicio invitație aici. Pentru ca s-a convins și singur că aici e un teren minat din punctul ăsta de vedere. Și noi trăim fericiți în alte părți, fără să avem intercațiuni cu locul acesta.”, a declarat Mihaela într-un interviu pentru Ciao.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI