Dani Oțil a divulgat un secret ușor rușinos despre Gabriela Prisăcariu. Toată România a auzit asta la TV, dimineață

Dani Oțil a divulgat un secret ușor rușinos despre Gabriela Prisăcariu. Toată România a auzit asta la TV, dimineață
Dani Otil dezvaluire despre Gabriela Prisacariu

După un material despre biciclete prezentat la Neatza cu Razvan si Dani, între Dani Oțil si Ramona Olaru a existat un mic dalog despre biciclete și mersul pe biciclete.

Dani Oțil a divulgat un secret ușor rușinos despre Gabriela Prisăcariu

Ramona Olaru a mărturisit că încă obișnuiește să meargă pe bicicletă și că o face încă de mică, de când s-a ales și cu accidentări în toată regula, de pe urma cărora a rămas și acum cu semne. Nici Dani Oțil nu a rămas mai prejos și a făcut o mărturisire în premieră, la TV, spunând că până acum a învățat două femei să meargă pe bicicletă, iar una dintre ele este chiar iubita sa, Gabriela Prisăcariu, despre care a dezvăluit astfel că nu știa să meargă pe bicicletă.

”Merg pe bicicleta, am intrat in perete de cateva ori, am semne si acum. Acum merg pe una mica”, a zis Ramona Olaru, iar Dani Oțil a comentat și el.

”Doua femei am invatat sa mearga pe bicicleta, pe una am luat-o si de nevasta”, a spus și Dani Oțil.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se pregătesc să devină părinți

Dani Oțil este un bărbat fericit. Logodnica sa, frumoasa Gabriela Prisăcariu, este însărcinată. Vestea a dat-o mai întâi Dani Oțil pe rețelele de socializare.

„Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil… Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule… Pentru toți…hai că am glumit…nu pentru voi…Ci pentru noi…O să avem un copil. Am decis să spun aici pentru că, în curând, mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede”, a anunțat Dani Oțil în stilul caracteristic.

Nici Gabriela Prisăcariu nu a stat pe gânduri și a făcut și ea un anunț pe rețelele de socializare.

”Am tot primit mesaje de genul: să te văd dacă după ce faci un copil dacă mai arați așa! Challenge accepted! (provocare acceptată)”, a anunțat logodnica lui Dani Oțil pe Instagram.

De menționat este că iubita lui Dani Oțil, Gabriela Prisăcariu, este un topmodel de succes, însă a intrat în atenţia publicului mai mult, în momentul în care ea şi prezentatorul matinalului de la Antena 1, Dani Oţil, au spus că formează un cuplu. Apoi, după mai puţin de 3 ani de când şi-au făcut publică relaţia, Gabriela şi Dani se pregătesc să devină pentru prima dată părinţi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI