Dani Mocanu și-a șocat fanii. Ce nu face duminică, niciodată: ”Eu respect cu strictețe”

Dani Mocanu și-a șocat fanii. Ce nu face duminică, niciodată: ”Eu respect cu strictețe”
Ce nu face niciodata duminica Dani Mocanu

Dani Mocanu a șocat pe toată lumea când a decis să se retragă din muzica cu care a dominat topurile pe YouTube. Acesta a mărturisit că se ține tare de această decizie, deși a mai primit, în tot acest timp invitații de a participa la diverse evenimente.

Dani Mocanu și-a șocat fanii

Acum, Dani Mocanu spune că resimte nevoia pentru mai multă odihnă, să stea cu familia și să se relaxeze. De muzică îi e încă dor, dar nu într-o măsură în care să-l macine pe interior.

”Nu pot să spun că nu îi duc dorul, dar nu este ceva care să mă macine, să mă consume.
Și nu, nu m-am gândit să mă duc să când la diverse evenimente, deși am primit oferte. Decizia mea este definitivă, nici nu mă gândesc să mă întorc în domeniu”, a mărturisit Dani Mocanu pentru Wowbiz.ro.

Și chiar dacă s-a dedicat în totalitate religiei, Dani Mocanu are un plan pentru ca drumul său se mai intersecteze, cumva, cu muzica. Vrea să îi ajute pe cei tineri să reușească în acest domeniu, iar pentru asta este dispus să-și pună la bătaie cunoștințele și resursele. Însă între timp, Dani Mocanu spune că îi este dedicat în exclusivitate Domnului.

Fără pofte trupești duminica!

”Fac ce trebuie, respect ceea ce spune Domnul și încerc să fiu cât mai cuminte”, a mai zis Dani Mocanu pentru sursa citată, acesta fiind pocăit în religia Evanghelistă. Iar când are pofte trupești, și le înfrânează cât poate în ziua de duminică, de la care nu face niciodată rabat.

”De exemplu, chiar dacă am o groază de evenimente în weekend, eu sunt cuminte. Adică, ca să mă înţelegeţi, eu nu am iubită şi mă comport ca atare. Adică, dacă văd o femeie şi îmi place, dacă văd că e disponibilă, profit. Adică, ne combinăm pentru o noapte… Sau pentru o partidă de sex. Dar, niciodată nu o fac dacă e duminică. Adică, eu respect cu stricteţe ideea că duminica e o zi închinată Domnului, nu păcatelor”, a explicat, în urmă cu ceva timp, Dani Mocanu, pentru WoWBiz.ro.

Dani Mocanu nu a uitat de Dumnezeu nici în tatuajele sale, purtând pe corp evenimente sacre din Biblie, precum ”Cina cea de Taină”.

”Mi-am tatuat ”Cina cea de Taină” a lui Leonardo da Vinci. Doar că am ”îmbunătăţit-o”. L-am scos pe Iuda dintre apostoli, e cina fără Iuda. Nu suport trădătorii, iar prin acest tatuaj am anunţat, de fapt, filosofia mea de viaţă. Cine trădează, merită să dispară, nu mai există pentru mine”, și-a expus Dani Mocanu filosofia de viață.