Cum își bate joc Dani Mocanu de Poliția Română. Până și Mircea Badea e stupefiat

Cum își bate joc Dani Mocanu de Poliția Română. Până și Mircea Badea e stupefiat
Cum își bate joc Dani Mocanu de Poliția Română. Până și Mircea Badea e stupefiat

Incredibil cum își bate joc Dani Mocanu de Poliția Română. Mircea Badea este stupefiat de tupeul manelistului. La ce gest a recurs cântărețul după scandalul cu leul, vedeți în articolul de mai jos.

Dani Mocanu, postare halucinantă pe rețeaua de socializare. Ce își dorește manelistul de Moș Nicolae

Cântăreţul de manele Dani Mocanu își bate joc de Poliţia Română şi face publică o fotografie în care apare alături de un pui de căprioară. Astfel, Dani Mocanu a postat poza pe contul său de socializare şi a transmis și un mesaj ironic, cu această ocazie, făcând referire la dosarul penal în care este cercetat penal.

Moș Nicolae, te rog frumos arestează-mă tu… că Poliția nu poate!„, a scris Dani Mocanu în dreptul fotografiei cu căprioara. Fanii artistului lui speră ca Moș Nicolae, care îndeplinește dorințe pe bandă rulantă, să nu i-o îndeplinească și lui.

Dani Mocanu are dosar penal

Dani Mocanu este vizat de un dosar penal pentru rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor după ce a apărut alături de un leu rănit într-un videoclip de-al său.

Polițiștii au făcut percheziţii la locuinţa lui, iar Dani Mocanu a fost dus la audieri. El le-a declarat anchetatorilor că leul ar fi fost machiat ca să pară rănit. Leul a fost luat cu o cuşcă de la o locuinţă din judeţul Dâmboviţa şi dus la grădina zoologică din Târgovişte, în urma scandalului care s-a creat.

Mircea Badea dezamăgit de Dani Mocanu

Mircea Badea a fost oripilat la rândul lui de mesajul transmis de Dani Mocanu. Omul de televiziune a avut parte de o surpriză în timp ce prezenta cele mai noi informații, în Ediția specială de duminică după-amiază la Antena 3. Astfel, pe prompter a apărut o știre despre controversatul manelist Dani Mocanu, fapt pentru care Mircea Badea a fost dezamăgit pentru câteva momente.

Asta e o știre despre Dani Mocanu? Ok. Îmi cer scuze, e o știre despre Dani Mocanu. Dani Mocanu Sfidează din nou. Manelistul a postat pe rețelele sociale o fotografie în care apare alături de o căprioară cu mesajul: Moș Nicolae, te rog frumos, arestează-mă tu, că Poliția nu poate„, a spus Mircea Badea.

Ce spune Dani Mocanu despre scandalul în care este implicat

Dani Mocanu a reacționat și el la scandalul care s-a creat după apariția leului în videoclipul său.  „Sunt atâtea probleme cu adevărat grave în țara noastră (…) Mai nou acum ne-ați închis în casă și ați stopat toate fabricile rămanand tara fara locuri de muncă.

Nu se ocupă nimeni de aceste probleme cu adevărat importante și v-ați găsit acum să vă interesați de leul din videoclipul meu. Vă asigur că leul trăiește mai bine decât voi toți și are tot ceea ce și-ar putea dori un animal și este perfect sănătos din toate punctele de vedere„, spunea Dani Mocanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI