Dani Mocanu, oprit de un polițist după ce a vrut să ajute două femei la vamă: ‘Le-au zis că sunt periculos’

Dani Mocanu, oprit de un polițist după ce a vrut să ajute două femei la vamă: ‘Le-au zis că sunt periculos’
Dani Mocanu, oprit de un politist la vama

După ce Rusia a invadat Ucraina în dimineața zilei de joi, 24 februarie, mii de civili ucraineni au fugit din calea războiului, ajungând la granița cu România. La Sighetul Marmației și Siret, românii s-au mobilizat să-i ajute pe vecinii lor, donând pături, alimente, haine și obiecte de igienă pentru refugiați. De ce l-au oprit polițiștii pe Dani Mocanu la vamă.

Dani Mocanu a venit cu trei mașini la vama din Sighet, pentru a-i ajuta pe refugiații ucraineni

În weekendul 26 – 27 februarie, Dani Mocanu s-a prezentat cu trei autoturisme la vama de la Sighetu Marmației, pentru a le oferi o mână de ajutor refugiaților ucraineni care au ajuns în România, după ce au fugit de războiul declanșat de Rusia în Ucraina.

Celebrul manelist a relatat, pe rețelele sociale, că situația în realitate nu ar fi atât de dramatică precum cea prezentată la televizor, iar refugiații ucraineni ar fi primit ajutoare substanțiale din partea românilor.

„Oamenii din toată țara au venit să dea ajutor, dar, din păcate, autoritățile nu le dau voie. Cam asta e. E alt film ce e aici, nu e ce vedem noi la televizor. Suntem la Sighet.

Am venit cu 3 mașini de alimente, le-am dus la Sala Polivalentă, unde locul este plin de alimente. Nu mai aduceți, fraților, că le aduceți degeaba.”, a spus Dani Mocanu pe Youtube.

„Le-a dat jos. Le-au zis că sunt periculos!”

Pe de altă parte, Dani Mocanu a povestit o întâmplare inedită care i s-a petrecut la vamă. Controversatul cântăreț susține că a fost oprit de un polițist, după ce a încercat să ajute două femei în vârstă.

Manelistul susține că voia să le asigure senioarelor un drum până la București, moment în care omul legii le-a dat jos din automobil pe cele două doamne, avertizându-le că Dani Mocanu este „un om periculos”.

„Oamenii care trec nu sunt amărâți. Sunt bine oamenii, au planurile făcute. Suntem de aseară pe aici, să ajutăm și noi pe cineva. Am lăsat numărul de telefon la domnii de la vamă, să ne contacteze, că vrem să luăm și noi 10 – 15 familii, să avem grijă de ei.

Am luat două femei în vârstă, să le ducem până la București și a venit un polițist bătrân, gras, supărat că iese la pensie și le-a dat jos. Le-au zis că sunt periculos.”, a completat controversatul manelist.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI