Dani Mocanu a făcut anunțul așteptat de milioane de fani. Răsturnare de situație

Dani Mocanu a făcut anunțul așteptat de milioane de fani. Răsturnare de situație
Dani Mocanu a făcut anunțul așteptat de milioane de fani. Răsturnare de situație

Dani Mocanu a făcut anunțul care i-a șocat pe fanii manelistului. Artistul va reveni pe piață cu un alt gen muzical?

Dani Mocanu, anunț mult așteptat

Dani Mocanu a dat lovitura în anul ce a trecut.  Melodiile lansate și colaborările cu alți artișți l-au urcat pe manelist pe primul loc în trendingul românesc, cu fiecare piesa nou lansată. Cântărețul este supranumit ”regele vizualizărilor”, iar motivul este faptul ca piesele lui au avut recorduri de vizualizări pe YouTube.

Melodiile lui Dani Mocanu au ajuns sa fie ascultate și în străinătate și au atins milioane de accesări și vizualizari fiecare.

Artistul și-a șocat admiratorii cu anunțul făcut

Dani Mocanu este unul dintre cei mai apreciați maneliști din întreaga țără. Are un număr impresionant de admiratori, care abia așteaptă ca idolul lor să scoată noi piese. Muzica lui răsuna la toate petrecerile, iar cântărețul a devenit un fenomen în rândul tinerilor care apreciază acest gen de muzică.

Artistul a făcut la un moment dat un anunț care i-a șocat pe toți fanii săi, atunci când a declarat că se retrage din muzică, lăsându-le loc și altora în trendingul de pe YouTube.

După două săptămâni de la anunțul care i-a șocat pe fani, acela prin care își anunță retragerea din muzică, manelistul Dani Mocanu a vorbit, despre ceea ce se petrece cu el, conform wowbiz.ro

”Trebuie să recunosc că mă odihnesc mai mult decât am făcut-o vreodată. Stau mai mult acasă, cu familia, mă relaxez”,a mai spus manelistul, scrie sursa precizată.

Totodata a ținut sa precizeze că duce dorul muzicii care l-a consacrat și l-a făcut faimos, susținând totuși, la vremea respectivă, că decizia lui este definitivă.

”Nu pot să spun că nu îi duc dorul, dar nu este ceva care să mă macine, să mă consume. Și nu, nu m-am gândit să mă duc să cânt la diverse evenimente, deși am primit oferte. Decizia mea este definitivă, nici nu mă gândesc să mă întorc în domeniu”, a mai spus Dani Mocanu, conform sursei precizate.

La o lună după ce a renunțat la muzica care l-a ținut în trending, Dani Mocanu le-a transmis un mesaj celor care-l iubesc și care-i apreciază munca.

Dani Mocanu va aborda alt gen muzical?

Manelistul a vorbit faptul că vrea să le fie alături fanilor oferindu-le muzică creștinească, semn că Dani vrea să revină în industrie cu piese religioase. Cert este că artistul vrea să le facă o surpriză admiratorilor săi, fără să spună exact ce are de gând să facă.

”Dragi prieteni, vă mărturisesc în fața lui Dumnezeu faptul că îmi este foarte dor de voi! Voi încerca să vă fiu alături prin intermediul melodiilor creștine. Dumnezeu să fie cu voi și să vă protejeze de orice rău, la fel cum mă protejează pe mine și pe familia mea”,este mesajul lui Dani Mocanu, transmis pe contul de Instagram.