Dăncilă a inspirat, în sfârșit, pe cineva: fosta vedetă PRO TV care merge la alegeri

Dăncilă a inspirat, în sfârșit, pe cineva: fosta vedetă PRO TV care merge la alegeri

Dăncilă a reușit să „atingă în inimă” o jurnalistă cunoscută despre care aveai, probabil, o părere mai bună. Carmen Avram a prins drag de PSD după ce partidul a pus-o pe lista candidaților la alegerile europarlamentare.

Carmen Avram e acum pe la Antena 3, în caz că nu-ți mai amintești prin ce mediu se mai „învârte” această persoană publică. Ea și-a mărturisit în cadrul unei emisiuni de la Antena 3 sentimentele profunde de admirație pentru PSD. Avertizez că urmează un comentariu mai siropos și mai propagandist decât ești obișnuit să suporți:

„Eu nu am fost votant PSD. Până în 2009 am votat PNL. După 2009 am tot aşteptat ca PNL să îşi revină şi i-am găsit mereu scuze. După acest decembrie 2016, am văzut un partid care câştigă alegerile şi, la câteva săptămâni, există această tentativă de a fi înlăturat de la putere. După care l-am văzut asaltat în moduri în care nu credeam că mai e posibil, şi dinăuntru, şi dinafară. Şi l-am văzut în această zbatere de a ţine piept presiunii. El, întâi şi întâi, nu cedează şi mai are timp să rezolve şi lucruri. Şi m-am uitat la el, la acest partid şi cumva, pentru prima dată în istoria mea personală, am prins drag de el şi am început să îl respect. Am început să simt pentru el lucruri pe care nu am crezut că pot să le simt. S-au întâmplat lucruri în aceşti ultimi 2 ani, care pentru mine au fost şocanţi. Şi forţa acestor oameni, care au fost huiduiţi, huliţi, scuipaţi, în toate felurile, forţa acestor oameni de a duce mai departe o misiune pe care şi-au asumat-o şi au câştigat-o în mod legal”, a spus Carmen Avram.

Dăncilă a atins-o în inimă pe Carmen Avram

Membrul PSD care a impresionat-o cel mai mult n-a fost Liviu Dragnea (surprinzător), ci Viorica Dăncilă. Urmează încă un elogiu de propagandă în stil clasic, ca pe vremea lu ‘nea Nicu:

„Pe lângă asta, a fost un moment decisiv, când am ştiut că sunt de partea lor total: speech-ul pe care Viorica Dăncilă l-a ţinut în Parlamentul European, atunci când era problema rezoluţiei care s-a votat. Ăsta e un speech pe care eu aş putea…, până la următorul fabulos care o să apară, aş putea să-l ascult în buclă. E o pledoarie pentru România pe care eu n-am mai auzit-o. Şi are doamna Dăncilă această sintagmă pe care o foloseşte foarte des: ţara mea. Pe mine mă atinge în inimă asta… a început să mă doară pentru că ţara mea suferă. Şi în Parlamentul European a fost această doamnă care, cu vocea ei firavă, a spus: Ţara mea nu merită să fie pedepsită.”

Carmen Avram este a doua pe lista candidaților PSD la alegerile europarlamentare, după Rovana Plumb.
Carmen Avram a făcut, cândva, parte din echipa care realiza emisiunea România, te iubesc!, de la Pro TV.

Comentariile românilor fac tot deliciul subiectului

Sursa: Adevărul
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI