Dana Săvuică, dezvăluire intimă despre Cătălin Măruță la PRO TV. Ce ar fi vrut să îi facă, de fapt: ”Deci, mă primești?”

Dana Săvuică a participat astăzi, 7 mai, la provocarea iute pe care o face Cătălin Măruță în emisiunea lui, ‘La Măruță’, difuzată la PRO TV. Răspunsurile vedetei au fost savuroase, mai ales pentru că aceasta nu s-a ferit să facă multe dezvăluiri surprinzătoare ce l-au uimit până și pe cunoscutul prezentator de televiziune.

Dana Săvuică, replică spumoasă despre Cătălin Măruță. Ce i-a spus prezentatorului de televiziune

Dana Săvuică a trecut cu brio de testul iute pe care i l-a pregătit Cătălin Măruță. Vedeta a decis să spună tot adevărul, astfel că aceasta a demonstrat din nou că este foarte asumată. Poate că telespectatorii au fost surprinși atunci când, rugată să dea numele unui bărbat pentru care și-ar fi pus în pericol căsnicia, aceasta l-a menționat chiar pe partenerul Andrei Măruță.

„Cătălin Măruță. Deci, mă primești? Oricum, acum nu mai sunt măritată. Dar tu ești însurat, ce să îți fac. Uite așa am trecut unul pe lângă celălalt.”, a zis Dana Săvuică.

De asemenea, Dana Săvuică nu s-a ferit să răspundă atunci când a fost rugată să aleagă între o aventură cu un bărbat de 20 de ani sau unul de 70 de ani. Vedeta a mărturisit că ar alege să aibă o aventură cu un partener mai tânăr, mai ales pentru că, până acum, a fost atrasă doar de persoane mai în vârstă ca ea.

„Cel de 20 de ani. Nu am făcut-o niciodată, vreau și eu să o fac, să văd cum e. Mereu am fost atrasă de bărbații mai în vârstă ca mine. (…) Dar știi că ăia de 20 de ani nu au experiența unuia de 60. Avantaje și dezavantaje.”, a spus vedeta.

Dana Săvuică, dezvăluiri spumoase. Ce bărbați cunoscuți i-au făcut avansuri

Cât despre o întrebare pe care Cătălin Măruță preferă să o folosească mereu la rubrica ‘Spui tot sau îți ia gura foc?’, vedeta a fost pusă să aleagă între trei bărbați, anume Ion Țiriac, Horia Tecău și Dan Bittman, alături de care ar merge pe o insulă pustie pentru a salva omenirea. Răspunsul tranșant a venit fără vreo reținere.

„Dan Bittman. Ce să mai faci cu Ion Țiriac și banii lui? De Horia Tecău nu mai zic. Cel puțin Dan Bittman îmi cântă, salvez planeta cu muzica lui.”, a zis Dana Săvuică.

Mai mult, Dana Săvuică a zis și ce bărbați din showbiz-ul românesc i-au făcut avansuri. Deși aceștia au fost refuzați, iar între ei și vedetă nu s-a legat nimic, aceasta a avut de spus doar cuvinte de laudă la adresa lor.

„Adrian Enache, Cătălin Botezatu și Giovanni Becali. Sunt bărbați foarte mișto.”, a zis vedeta.

Ce a spus Dana Săvuică despre Mădălina Manole. Ce s-a întâmplat între cele două

O altă dezvăluire ce i-a lăsat pe telespectatori muți a avut legătură cu Mădălina Manole. Vedeta a fost întrebată dacă a avut vreun moment de tandrețe alături de vreo persoană de sex feminin din showbiz, iar aici, aceasta a recunoscut că s-a sărutat cu regretata cântăreață.

„Care este numele persoanei de sex feminin din showbiz cu care te-ai sărutat? „Aici o dăm din râs în plâns. Mădălina Manole. Eram la discotecă, ne distram, a fost mai mult o drăgălășenie.”, a spus Dana Săvuică.

Dana Săvuică a făcut și anumite dezvăluiri despre fosta ei căsnicie. Mărturisirile făcute de vedetă i-au pus pe fani pe gânduri, dar aceasta a menționat că o relație are avantaje și dezavantaje, dar trebuie neapărat să fie și presărată cu puțină gelozie.

„O relație e cu dus și întors. Nu detaliem. Cel puțin cu gândul (n.r. a înșelat) și ce relație nu are gelozie? Au fost și avantaje, dar și dezavantaje.”, a spus Dana Săvuică.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI