16 iun. 2023 | 19:25

Dana Rogoz, scuipată și lovită pe stradă! Agresoarea s-a lăudat pe internet, iar răspunsul vedetei a venit imediat

Monden
Dana Rogoz, scuipată și lovită pe stradă! Agresoarea s-a lăudat pe internet, iar răspunsul vedetei a venit imediat

Dana Rogoz a fost victima bullying-ului. Deși mereu discretă și în banca ei, se pare că actrița a fost agresată, iar ce a urmat, nu o să vă vină să credeți.

Dana Rogoz, umilită în plină stradă

Dana Rogoz s-a remarcată în lumea mondenă tocmai prin decența și bunul simț de care a dat mereu dovadă, dar și prin talentul uriaș cu care a fost înzestrată. Avea doar 3 ani când a pășit în fața micilor ecrane, iar acum se numără printre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. A devenit faimoasă sub numele de Abramburica.

Iubită de fanii săi, mereu aceștia i-au pregătit suprize care i-au adus zâmbetulpe buze vedetei, dar frumoasa actriță și-a amintit și de un eveniment mai puțin plăcut. Când avea nouă ani, Dana Rogoz a fost scuipată și pălmuită, în plină stradă, de o femeie.

Agresoarea Danei Rogoz a povestit fără rușine întreg incidentul

Femeia care a umilit-o pe Dana Rogoz s-a lăudat cu această faptă pe rețelele de socializare, unde a povestit în detaliu ce i-a făcut vedetei.

”A înnebunit asta cu perfectul ei… doamne… mi-aduc aminte că în urmă cu ani, când venea la (nr. o televiziune)… am bătut-o pe stradă… pur și simplu vorbea îngâmfat… noi, de vârsta ei, eu și o prietenă, am intrat în vorbă cu ea. Sincer, o admiram, nah, erau alte vremuri. Ea înfumurată a zis ceva în sictir, era o proaspătă vedetă ea, cică. Apoi i-am tras un scuipat plus o palmă, rușine să te porți în sictir cu oamenii care te plac.”, a scris femeia care a agresat-o pe Dana, pe contul său de Instagram.

Citește și: Dana Rogoz, dezvăluire emoţionantă la 9 ani de la moartea tatălui. Cum a presimţit tristul eveniment: „Nu cred în premoniții. Prostii!”

Dana Rogoz, i-a răspuns agresoarei care i-a marcat copilăria

Șocată de postarea respectivei femei, într-o notă elegantă, Dana Rogoz i-a dat un răspuns acesteia. Cu fiecare rând pe care îl citea, parcă retrăia acele clipe urâte.

”Tocmai am citit pe Instagram acest mesaj. Inițial m-am blocat. Mi s-a oprit respirația. Probabil m-am blocat la fel ca Dana-copil în momentul respectiv. (…) Eram Abramburica, un copil cu o stea norocoasă, un copil iubit de mulți alți copii. Tocmai de aceea nu m-am plâns niciodată când eram victima bullying-ului. Și alți colegi de școală erau agresați, doar că din alte motive. (…) Mă scuipau chiar înainte de a se închide ușile de la troleul aglomerat și rămâneam să mă șterg pe scări, neputincioasă. Aveam vreo 9 – 10 ani.

Pe la 12 trebuia să suport deja mâinile băieților care voiau cu orice preț să ridice fusta Abramburicăi pe stradă. Dar le treceam pe toate la ”riscurile meseriei” și mergeam mai departe. (…)

Și tot Dana-adult vrea să îi răspundă femeii care se laudă acum cu acest comportament. Rușinea e a dumneavoastră, doamnă. Rușine că anii au trecut și că ați ramas la fel. Îmi pare rău pentru proasta educație pe care ați primit-o când erați copil, dar nu pot să vă scuz pentru adultul care ați devenit. ” ,a spus Dana Rogoz pe blogul său.

De asemenea, Dana Rogoz a ținut să îi pună doamnei o întrebare, care cu siguranță i-a dat de gândit acesteia.

”Pare că sunteți la rândul dumneavoastră mamă. Cum ați reactiona când copilul ar veni acasă bătut și scuipat de altcineva? Îmi imaginez, cu tristețe, că încurajați genul acesta de comportament. Îmi imaginez că ați fi fericită știind că v-a moștenit și că tradiția merge mai departe. Pentru copilul meu și pentru alți copii sunt furioasă acum. Sunteți mândră de ce mi-ați facut împreună cu prietena dvs. încât aveți curajul să vă lăudați pe contul meu? Să vă fie rușine! Nu ați inteles nimic din viața asta!”, a adăugat vedeta.

Citește și: Meseria pe care Dana Rogoz o alegea dacă nu devenea actriță. Alegerea surprinzătoare a vedetei VIDEO EXCLUSIV

 

 

Parteneri
În ce stare se află Florin Piersic, după ultima operație. Actorul și-a petrecut Paștele în spital, iar medicii au făcut noi declarații
Redactia.ro
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și Ion Pistol, doi dintre cei mai cunoscuți infractori din istoria României
Click.ro
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Se strică vremea în România. Vor fi furtuni și chiar lapoviță
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
AJUTOR OBLIGATORIU în România. Este vestea pe care o așteptau aproape un milion de români
Capital.ro
Adio, cafea! Reţeta clasicei licori de dimineaţă se schimbă radical. Noile componente anunţate de oamenii de ştiinţă
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
DISPARE o categorie de PENSIE. Până CÂND poți depune ACTELE
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro