11 mai 2023 | 14:00

Dana Rogoz, dezvăluire emoţionantă la 9 ani de la moartea tatălui. Cum a presimţit tristul eveniment: „Nu cred în premoniții. Prostii!”

Monden
Dana Rogoz, dezvăluire emoţionantă la 9 ani de la moartea tatălui. Cum a presimţit tristul eveniment: „Nu cred în premoniții. Prostii!”
Dana Rogoz, dezvaluire emotionanta la 9 ani de la moartea tatalui. Cum a presimtit tristul eveniment Nu cred in premonitii. Prostii

Acum nouă ani, Dana Rogoz a trecut prin cea mai grea cumpănă a vieții sale, când l-a pierdut pe tatăl său. Fosta actriță din serialul La Bloc a transmis un mesaj emoționant, pe rețelele sociale, ca un omagiu adus părintelui său care a trecut în neființă în urmă cu aproape un deceniu.

Mesajul Danei Rogoz, la 9 ani de la dispariția tatălui său

O vorbă din bătrâni spune că nimic nu te poate pregăti pentru despărțirea definitivă de un părinte, iar Dana Rogoz a simțit acest moment cumplit pe propria piele, acum 9 ani, când tatăl ei a trecut la cele sfinte.

Decesul părintelui său a reprezentat o traumă peste care vedeta a trecut cu greu. Apropiată fiind de fanii săi din mediul online, actrița le-a mărturisit felul în care și-a petrecut ziua, amintindu-și de tatăl ei.

Dana Rogoz și-a înduioșat prietenii virtuali, povestindu-le cum a presimțit moartea celui care i-a dat viață, aflat la acea vreme internat la spital, în stare gravă.

Citește și Meseria pe care Dana Rogoz o alegea dacă nu devenea actriță. Alegerea surprinzătoare a vedetei VIDEO EXCLUSIV

Actrița a presimțit moartea părintelui său

Celebra actriță a subliniat cât de dureroasă este despărțirea de un membru drag al familiei care piere și cum nimic nu te poate pregăti pentru acel moment inevitabil în viața oricărui om. Tatăl Danei Rogoz a murit de leucemie, după o luptă cruntă cu boala nemiloasă.

„Era sâmbătă și mă trezisem foarte devreme cu gândul ca „Azi moare tata”. Pe de o parte știam ca tata e într-o stare gravă în spital.

Pe de altă parte, îl visasem pe Profu’ în seara aia, adica pe Ioan Luchian Mihalea – o altă figură paterăa a copilăriei mele, un alt „tată” pe care îl pierdusem când aveam 8 ani.

Eu si unul dintre fratii mei făcusem parte din grupul Minisong, condus de el, asa ca in vis ii spuneam sa fie „bland” cu fratele meu, „pentru ca azi moare tata”. Si atunci m-am trezit.

M-am dus la Fundeni în dimineața aia cu gândul că „Azi moare tata”. Am stat pe hol, asteptand, la fel ca în celelalte zile, împreună cu frații mei si nu le-am povestit visul meu. Pentru ca eu nu cred în vise, nu cred în premoniții.

Nici tata nu credea. Prostii. Era doar felul prin care inconștientul mă pregătea pentru ce urmează. Si chiar a murit în sâmbata aia, acum fix 9 ani.

Si am realizat cum nimic nu te poate pregăti pentru trecerea dintre „este” și „a fost”.”, a scris Dana Rogoz pe conturile sale din social media.

Citește și Dana Rogoz suferă din cauza micuței Lia. Ce se întâmplă cu fiica ei: „A început să dea primele semne acum vreun an”

Parteneri
În ce stare se află Florin Piersic, după ultima operație. Actorul și-a petrecut Paștele în spital, iar medicii au făcut noi declarații
Redactia.ro
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și Ion Pistol, doi dintre cei mai cunoscuți infractori din istoria României
Click.ro
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Cea mai periculoasă melodie pentru șoferi. Riscul este foarte mare
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Se dă lege pentru românii din TRANSILVANIA. Noile măsuri vor deveni OBLIGATORII prin lege
Capital.ro
Românii au de așteptat mai bine de 40 de zile până vor primi pensia următoare! Când intră banii în luna iunie
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
DISPARE o categorie de PENSIE. Până CÂND poți depune ACTELE
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro