Dana Rogoz, prima reacție după ce Maia Morgenstern a fost amenințată. Ce mesaj a transmis tuturor

Dana Rogoz, prima reacție după ce Maia Morgenstern a fost amenințată. Ce mesaj a transmis tuturor
Dana Rogoz, reactie dupa ce Maia Morgenstern a fost amenintata

În urmă cu două zile, actrița Maia Morgenstern a primit un mesaj plin de amenințări. Actrița a făcut totul public, iar persoana care a trimis acest mesaj ar fi fost descoperită.

Dana Rogoz, prima reacție după ce Maia Morgenstern a fost amenințată

De altfel, colegii celebrei actrițe îi sunt alături acesteia  în aceste momente dificile. Printre ei se află și Dana Rogoz, care a postat un mesaj de susținere.

 „Sunt alaturi de Maia Morgenstern , de familia ei, si de toti colegii mei de laTeatrul Evreiesc de Stat”, a notat Dana Rogoz pe Facebook, în dreptul unei imagini cu Maia Morgenstern.

Amintim că actrița Maia Morgenstern a fost amenințată cu moartea, invocându-se că acest lucru merită întrucât că este evreică. Președintele Silviu Vexler a anunțat pe contul lui de Facebook că persoana care a amenințat-o cu moartea pe Maia Morgenstern a fost identificată. Ce pățește însă persoana în cauză?

„Ulterior, a fost prezentată procurorului de supraveghere, care a admis propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale și a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar, pentru 60 de zile, față de cel în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «amenințarea unei persoane sau a unui grup de persoane, prin intermediul unui sistem informatic (…)», faptă prevăzută de articolul 6 indice 1 din O.U.G. 31/2002, privind interzicerea organizațiilor, simbolurilor și faptelor cu caracter fascist, legionar, rasist sau xenofob și a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârșirea unor infracțiuni de genocid contra umanității și de crime de război”, se arată într-un comunicat IGPR.

Cine este bărbatul care a amenițat-o pe Maia Morgenstern

Cel care a venit cu aceste amenințări grave asupra artistei are vârsta de 25 de ani, este din București și suferă de afecțiuni psihice. De altfel, un echipaj de poliție s-a deplasat la domiciliul acestuia pentru a ridica echipamentul informatic folosit, urmând a fi predat de bunăvoie, potrivit unui comunicat de presă din partea procurorilor PJ S3.

”Sunteți o adunătură de proști și am vrut să vă anunț că intenționez s-o omor pe nenorocita aia de Maia Morgenstern pentru că a îndrăznit să vorbească împotriva prietenului meu, pentru că a stârnit ceva.

Tipa asta nenorocită, @#@$% asta a avut tupeul să vorbească împotriva prietenului meu, ey? O să-ți spun că această jidancă are zilele ei numărate. În numele prietenului meu, vă pot promite că intenționez să-i dau foc teatrului vostru idiot de idiq, violand-o pe fiica lui Morgenstern, Calabria. Omorând fiecare actor din această gaură murdară de șobolani. Omorându-vă pe fiecare dintre voi, pentru ca ați făcut atâta tam-tam despre ce ia spus prietenului meu”, este o parte din mesajul trimis de acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI