Dana Rogoz, mesaj manifest pe Facebook. Ce a scris vedeta

Dana Rogoz, mesaj manifest pe Facebook. Ce a scris vedeta
Dana Rogoz, mesaj manifest pe Facebook. Ce a scris vedeta

Chiar dacă în acestea momente este preocupată de creșterea celor doi copilași ai săi, luând în serios rolul de mama, Dana Rogoz este bine informată și la curent cu toate noutățile despre starea pandemiei și despre noul virus, despre care s-a vorbit și se vorbește atât de mult, și care a provocat numeroase victime. Într-un mesaj postat pe rețelele sociale, actrița și-a manifestat dezaprobarea față de comportamentul unor cetățeni români. „Nu știm să fim uniți și civilizați!“.

Dana Rogoz, mesaj manifest pe rețelele sociale

Dana Rogoz (34 de ani) a răbufnit! Actrița a postat un mesaj în mediul online, expunând câteva idei la care ar trebui să reflectăm cu toții. Dacă la începutul pandemiei copiii desenau curcubeie, iar oamenii se sprijineau între ei, sperând că o să fie bine, acum, lucrurile au luat o altă turnură, spune ea. Acum oamenii își pun întrebări de genul: „Cât te-au plătit să spui că ai COVID?“, potrivit actriței.

„Ce s-a întâmplat cu lumea în care trăim? Cum am trecut de la a-i pune pe copii să deseneze curcubeie, de la «doctorii sunt eroi» şi hai să le trimitem mâncare şi cafele, să reziste, de la «hai noi tinerii să avem grijă de bătrânii din bloc»… la «cât te-au plătit să spui că ai COVID», când cineva îţi vorbeşte de o trauma a familiei sale?

Cât de lipsiţi de empatie, cât de lipstiti de educaţie sunt unii de-ai noştri? Mai ţineţi minte când ne emoţionăm văzându-i pe italieni cum cântau la balcoane? Hai să ne uităm acum în jurul nostru. Sau hai să deschidem Facebook-ul… Nu ştim să fim uniţi, să fim civilizaţi, să ne gândim la ceilalţi. E pur şi simplu trist ce (ni) se întâmplă“, a scris Dana pe Facebook.

Actrița și soțul ei au împlinit 8 ani de căsnicie

Simpatica actriță a împlinit de curând 8 ani de la momentul la care a spus „Da“ la întrebarea adresată de Radu Dragomir. Cei doi au făcut anunțul și pe rețelele de socializare, fanii vedetei răspunzând imedait cu felicitări.

Deși au trăit șapte luni grele din cauza crizei pandemice, cei doi pot spune că au avut parte și de momente fericite, mai ales după ce Dana a dat naștere fetiței, în luna mai.

Pentru ea, acest început de an a fost plin de emoții, după ce, pe 20 mai, a adus pe lume o fetiță superbă. Acum poate spune că este o femeie împlinită, cu doi copii frumoși și un soț care o iubește și îi este alături în permanență.

Ce s-a intamplat cu lumea in care traim? Cum am trecut de la a-i pune pe copii sa deseneze curcubeie, de la "doctorii…

Publicată de Dana Rogoz pe Marţi, 21 iulie 2020