Dana Rogoz a intrat în gura fanilor. Detaliul observat în fotografie i-a scos din sărite

Dana Rogoz a intrat în gura fanilor. Detaliul observat în fotografie i-a scos din sărite
Dana Rogoz, certată de fani. Ce au observat toți într-o poză postată de actriță

Dana Rogoz este urmărită de foarte multe persoane în mediul virtual, dar aceasta a trecut printr-o experiență bizară. Vedeta a fost certată de fani pentru un detaliu dintr-o fotografie, așa că s-a supărat pentru că a fost trasă la răspundere.

Dana Rogoz, certată de fani. Ce s-a întâmplat, de fapt

Dana Rogoz este una dintre cele mai îndrăgite bloggerițe și actrițe din showbiz-ul românesc, aceasta ținându-se departe de controverse și orice fel de scandal. Extrem de discretă, vedeta are parte de o familie frumoasă și își bucură fanii cu fel și fel de întâmplări inedite.

Actrița a postat o fotografie în care apare alături de soțul și copiii săi, dar nu a durat mult până când fanii i-au atras atenția. Dana Rogoz a povestit că, ajunsă la Acropole, i s-a pus la dispoziție un dispozitiv pentru micuța Lia, dar urmăritorii săi nu au fost mulțumiți.

Chiar dacă actrița a explicat că a fost nevoită să accepte sistemul de purtare pentru fiica ei, replicile nu au întârziat să apară de la fanii ce au fost nemulțumiți de fotografie. „Nu cred că ai un sistem Manduca și folosești prostia aia din poză…”, a scris o urmăritoare.

Dana Rogoz, enervată la culme. Nu a mai ținut cont de nimic

Nu a durat mult și Dana Rogoz a oferit o replică usturătoare în mediul online. Vedeta s-a supărat pentru faptul că i s-a atras atenția cu privire la sistemul impus în momentul în care a ajuns la Acropole, așa că nu s-a mai putut abține și a dat un răspuns fulgerător.

„Nu cred că mă urmărești și nu cred că ai citit descrierea fotografiei până la capăt. Ăsta a fost un sistem pe care ni l-au pus la dispoziție la Acropole, unde nu ai voie cu căruciorul. Nu înțeleg ce nu înțelegi.

Am Manduca XT – cu care o poartă Radu si un Artipoppe cu care o port eu. Mie mi se pare mai ușor să îmi pun singură Artipoppe-ul ca idee, față de Manduca. În schimb, ea nu a fost niciodată vreo mare fană a purtatului, preferând căruciorul.

De aceea, în această scurtă vacanță nu am luat cu noi niciun sistem. Altceva mai vrei să știi?”, a transmis Dana Rogoz pe Instagram.

Cabral Ibacka, amuzat de tot ce s-a întâmplat. Ce i-a zis Danei Rogoz

Mai mult, Cabral Ibacka a fost atras de agitația ce s-a petrecut pe contul actriței și replicile fanilor i-au trezit amuzamentul. Prezentatorul de televiziune nu a stat mult pe gânduri și a făcut o glumă despre tot ce s-a întâmplat după ce Dana Rogoz a postat o poză cu familia ei.

„Dana, sunt dezamăgit de tine. Pălăria soțului tău este complet neergonomică. Efectiv nu înțeleg cum puteți fi așa nebuni să promovați o pălărie cu șnur, când TOATĂ lumea știe că șnurul nu e ergonomic!”, a zis Cabral.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI