Dana Rogoz a decis: își ia fiica și pleacă din România. Ce se va întâmpla cu fiul ei

Dana Rogoz a decis: își ia fiica și pleacă din România. Ce se va întâmpla cu fiul ei
Dana Rogoz va pleca cu fiica sa din Romania

Acesta este ultimul weekend pe care actrița Dana Rogoz îl mai petrece alături de familia întregită, deoarece aceasta va pleca, de luni, în Slovacia, acolo unde trebuie să filmeze un lungmetraj.

Dana Rogoz a decis: își ia fiica și pleacă din România

Dana Rogoz a mărturisit ca va sta departe de Vlad, fiul ei, dar și de soțul ei, o lună de zile, cea mai lungă perioadă de până acum. Vlad va rămâne acasă, deci, cu tatăl lui, deoarece, din cauza condițiilor actuale, nu pot călători toți.

”Luni ma intorc, impreuna cu Lia, in Slovacia, pentru continuarea filmarilor pentru lungmetraj. De data aceasta vom sta o luna departe de baieti si cand stau si ma gandesc, proiectez, fac scenarii, realizez ca nu va fi usor. Dar o iau pas cu pas. Pe timpul filmarilor, adica efectiv cat sunt la cadru, o persoana din echipa filmului va sta cu Lia, aproape de mine. Exact asa s-a intamplat si la filmarile dinainte de Craciun, cand ea era langa mine, intr-o rulota, ca sa o pot alapta si sa ii pot fi aproape la nevoie. Practic, dupa fiecare dubla trasa, eu fugeam spre rulota, la Lia mea.

”Am mai fost amândouă în platouri de filmare„

Iar in restul timpului, am fost doar noi doua, cu pregatit mesele ei in camera hotelului, cu trezirile din noapte, cu tot. Dar cu astea sunt deja obisnuita. Nu sunt in schimb obisnuita sa stau departe de Vlad atat de mult timp. Initial planuisem sa vina si baietii cu noi, sa fim in echipa completa, dar din cauza conditiilor actuale, e mai sigur pentru ei sa ramana acasa. Ah, ultimul weekend inainte de plecare.
P.S. Zambetul asta topeste inimi, are forta sa opreasca razboaie si sa aduca pacea pe pamant. Zambetul asta imi da forta”, a mărturisit Dana Rogoz pe Facebook, alături de o poză cu ”Lia-Bucuria”, așa cum o alintă actrița pe fiica ei, care zâmbește foarte des, potrivit spuselor acesteia.

De altfel, ieri, Dana Rogoz și fiica sa au participat în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a povestit de proiectele pe care le are în curs. Aceasta a mărturisit că nu este prima dată când se află cu Lia pe un platou de filmare.

”Am mai fost amândouă in platouri de filmare, am filmat un lung metraj in Slovacia, o sa plecam impreuna pentru o luna, acolo va exista o bona, o voi alapta in pauze. Mi-e teama însă de despartirea de Vlad. Filmarile trebuaiu sa fie in Romania, dar situatia s-a schimbat. E o coproductie. Toata perioada aceasta mi-a dat o superincredere, ma simt în forta. De altfel, astazi are premiera unui film pe care l-am filmat anul trecut, noaptea stau si repet pentru piese de teatru, cand nu alaptez. Imi place sa fiu mama, ma prinde rolul asta.”, a mai spus Dana Rogoz.

De menționat este că la plecarea anterioară a Danei Rogoz și a fiicei în Slovacia, Vlad, fiul ei, a plâns în hohote, la despărțire.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI