20 dec. 2023 | 17:49

Dana Roba, după ani de coșmar: ”Va fi primul Crăciun neînjurată!”. Ce i-a cerut soțul bătăuș, din închisoare EXCLUSIV

Monden
Dana Roba, după ani de coșmar: ”Va fi primul Crăciun neînjurată!”. Ce i-a cerut soțul bătăuș, din închisoare EXCLUSIV
Ce va face Dana Roba de Crăciun. Interviu exclusiv pentru Playtech Știri. L-a iertat/îl va ierta pe fostul partener, cum este creștinește?

Dana Roba a avut un an de coșmar, medicii luptându-se preț de 9 ore  să îi salveze viața, după ce soțul o bătuse cu bestialitate. Ea a dezvăluit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, ce i-a cerut bărbatul din închisoare, înainte de Crăciun. Îl poate ierta Dana Roba pe tatăl fiicelor ei? Își va retrage, oare, plângerea? Femeia care a văzut moartea cu ochii ne-a oferit toate răspunsurile.

”Tatăl fiicelor mele mă înjosea, îmi vorbea foarte urât”

Dana Roba, de profesie make-up artist, a lăsat în urmă trecutul crunt și încearcă să dea uitării scandalurile cu încă soțul ei, aflat în închisoare, după ce a bătut-o cu bestialitate. Ea ne-a vorbit cu optimism despre această perioadă a sărbătorilor de iarnă:

”Vor fi, în sfârșit, primele mele sărbători, primul Crăciun, neînjurată. Tatăl fiicelor mele mereu mă înjosea, îmi vorbea foarte urât. Era adesea nemulțumit. Orice făceam, nu era bine. Acum sunt liniștită, lângă bărbatul care mă iubește, Beni, lângă fiicele mele.

Vom merge în vizită, de sărbători, și la frații mei. Am șase frați. După șapte ani, iată că îi pot vizita pe toți, căci soțul meu nu mă lăsa. De Crăciun, vom merge și la tata, deși inițial nu-l acceptase pe Beni.

S-au întâlnit, tata a văzut că este un om de calitate, că mă ajută mult și cu fetițele. Tata l-a acceptat, într-un final. A înțeles că am nevoie de sprijin moral, de un om care să mă ajute”.

Citește și: Dana Roba, în scandal cu tatăl ei, din cauza iubitului Beni: ”Tată, ai uitat că ai luat-o pe mama de soție cu patru copii?” EXCLUSIV

Ce a rugat-o soțul bătăuș, înainte de Crăciun

Dana Roba a mai dezvăluit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, și ce discuție a purtat, prin telefon, cu soțul ei aflat în închisoare după ce a adus-o în pragul morții:

”Am vorbit recent cu el la telefon. În prima zi, când m-a sunat, a zis că îi pare tare rău pentru ce mi-a făcut, că nu știe ce a fost în mintea lui când m-a lovit și că s-a rugat pentru mine să nu mor, ca să nu ajungă la pușcărie.

A doua zi, m-a rugat să îmi retrag plângerea, că îmi dă despăgubiri morale de 100.000 de euro. Eu i-am zis că, chiar dacă ar fi să o retrag, tot nu scapă de pedeapsă, riscă chiar și 15 ani de închisoare.

Dacă îl iert, înainte de Crăciun, așa cum este creștinește? E o întrebare foarte grea, la cât m-a făcut să sufăr!”.

”Reprezintă un real pericol pentru fetele noastre”

Dana Roba este de părere, în urma faptelor grave comise de soț, că bărbatul ar putea reprezenta un real pericol chiar și pentru cele două fiice ale lor:

”La proces, îmi voi pune trei avocați să mă ajute să obțin eu custodia, nu să avem custodie comună, pentru că el poate reprezenta un real pericol pentru fetele noastre. De fapt, pentru oricine, dacă nu se poate stăpâni la supărare.

Fetele nu vor să vorbească cu el la telefon. Una dintre ele chiar mi-a spus că nu vrea să îl mai vadă în viața ei, după ce au fost martore la tot coșmarul trăit în casă”.

Coșmarul trăit de Dana Roba: ”M-a lovit cu ciocanul”

Dana Roba ne povestea, în urmă cu câteva luni, imediat după operația la cap, care i-a salvat viața, despre scandalul avut cu soțul ei:

”Soțul meu mi-a dat cu ciocanul, dar eu n-am luat 8 ciocane, am luat de fapt vreo 30 de ciocane. Prima oară a zis că m-a lovit de trei ori cu ciocanul, apoi s-a sucit. Dar eu, în total, am luat cel puțin 30 de ciocane.

Când m-am internat de urgență, medicii m-au operat la cap. Acolo erau problemele grave, dar mă doare foarte rău și piciorul, este negru de la lovituri, mi-a distrus tendoanele cu ciocanul, trebuie să fac un RMN, mă costă în jur de 1.400 de lei”.

Dana Roba intenționează să ceară în instanță despăgubiri morale în valoare de 200.000 de euro.

Citește și: Reacția Danei Roba, la aflarea veștii că soțul bătăuș vrea să scape de arestul preventiv: „N-are cum”. În ce afacere și-a investit banii EXCLUSIV

PlaySport
INCREDIBIL! Când ar fi început relația Simonei Halep cu milionarul mai mare ca ea cu 25 de ani. Răsturnare de situație în procesul de divorț cu Toni Iuruc
Ego.ro
Unica IMAGINE care a scăpat pe net cu Carmen Iohannis în costum de baie! Toți au rămas uluiți
Stirile PROTV
Declarație comună: Rusia și China avertizează împotriva războiului nuclear și convin să extindă exercițiile militare
EVZ.ro
Revoluție în sistemul de pensii. Nimeni nu era pregătit pentru așa ceva
Digisport.ro
Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an
Adevarul
Superbacteriile care fac șah-mat sistemul medical. Omenirea este tot mai vulnerabilă în fața microorganismelor
BZI.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Spynews.ro
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Sport.ro
FOTO “Mi s-au oferit 200.000 de euro pe lună pentru a deveni escortă de lux”. Ce s-a întâmplat cu una dintre cele mai de succes sportive
Viva.ro
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Impact.ro
Cântăreața din România care a ajuns să cântărească doar 36 KG! Imagini incredibile cu artista piele și os
Stiri din Lume
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Parteneri
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Redactia.ro
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori
Click.ro
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Vocea.biz
Criminalul de 16 ani din Crângași avea porecla "Beleaua" și era în atenția poliției. Ce imagini posta pe rețelele sociale
Digi24
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia ei!
Unica.ro
Ucis de un chips picant. Copil de 14 ani, sfârșit înfiorător
EVZ.ro
Ce prevestește șarpele de casă. Superstiții legate de șerpi în casă și în curte
Spynews
SE PLĂTESC 1.000 de lei direct de la stat. Banii intră în cont cu o condiție simplă
Capital.ro
Horoscop 18 mai 2024. Taurii se confruntă cu situații bizare în cuplu, Leii au ego-ul rănit
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
Controale majore ale ANAF în ultima perioadă! Anunțul lui Marcel Boloș, ministrul Finanțelor, bagă spaima în români
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro