13 ian. 2022 | 21:18

Dana Grecu, din nou la TV. Fosta vedetă a Antenelor a semnat cu un alt post românesc

Monden
Dana Grecu, din nou la TV. Fosta vedetă a Antenelor a semnat cu un alt post românesc
Dana Grecu revine in televiziune

Dana Grecu este, fără îndoială, una dintre cele mai apreciate și cunoscute vedete de televiziune din România. După o pauză de patru ani de zile, când a intrat în concediu de maternitate, fosta moderatoare TV de la Antena 3 revine în televiziune. Cu ce post TV a semnat contractul. Anunțul a fost făcut chiar de ea.

Dana Grecu a semnat cu Etno TV

Dana Chera, cunoscută publicului din România drept Dana Grecu, revine în televiziune. Fosta vedetă de la Antena 3 revine pe micile ecrane, după o pauză de patru ani în care a intrat în concediu de maternitate, când a devenit mamă pentru a treia oară, în 2018.

„Când am primit propunerea, omul care m-a sunat mi-a zis – stai jos, că vreau să-ţi spun ceva. Prima mea reacţie când am auzit postul? Am tăcut, nu am zis nimic. Apoi mi-a explicat despre ce este vorba şi am înţeles.

Oricine aude Etno pune egal cu muzica populară. Pentru cine vrea să citească doar titlul, pare o nebunie. Dar am încercat să înţeleg, iar lucrurile sunt foarte logice: publicul care simpatizează Etno TV este „alergat” de posturile de ştiri. Este un public care votează, care vrea să fie infomrat, care îngroaşă rândurile la plata taxelor.

Mai mult, este un public relaxat, nu este un public înverşunat, şi eu abia aştept să mâ întâlnesc cu el. Nu i-aş spune un public bătrân, nici publicul doar unei generaţii. Pentru că sunt şi mulţi tineri care ascultă muzică populară şi care se regăsesc în tradiţii şi în portul popular. Niciun om politic, nimeni nu poate judeca un public după muzica pe care o ascultă.”

Pentru mine este o revoluţie sufletească, în sensul că nu mă simt departe de aceşti oameni: sunt părinţii noştri, sunt bunicii noştri. Un public care nevoie de informaţie echilibrată, corectă.”, a declarat jurnalista Dana Chera, în exclusivitate pentru Pagina de Media.

Ce emisiuni va prezenta Dana Grecu la Etno TV

Dana Grecu revine la TV. Celebra vedetă de televiziune revine a semnat un contract cu postul de televiziune Etno TV, unde Dana Chera (Grecu) va fi gazda unui talk-show de seară și a unui program de weekend.

În talk-show-ul prezentat de Dana Grecu se vor dezbate subiecte sociale și politice, iar în ceea ce privește programul de weekend, jurnalista îl descrie ca fiind un „proiect de suflet”.

„O emisiune de weekend, care se va ocupa de wellbeing, dar adaptată, evident, publicului Etno TV. O emisiune care ne va învăţa cum să trecem peste greutăţile vieţii, dar să rămânem zdraveni la cap şi sufleteşte. O emisiune despre tainele minţii, dar despre suflet 100%.”, a explicat faimoasa vedetă de televiziune pentru sursa citată.

Dana Grecu va redeveni o vedetă pe sticlă la Etno TV, canal de televiziune care se transformă dintr-un post de muzică populară într-unul generalist, având în proiect un tronson de seară cu specific informativ.

Parteneri
De ce sunt evreii atât de bogați și inteligenți. Gestul pe care-l fac femeile din Israel în timpul sarcinii
Redactia.ro
Tunelurile vechi de aproape 130 de ani care leagă două orașe importante pe sub munți. De ce au fost abandonate
Click.ro
Cine este polițistul local care nu l-a lăsat pe Nicușor Dan să intre pe șantierul de la Piața Unirii
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Ceaușescu a ținut neapărat să viziteze în SUA. În ce locuri a mers dictatorul
EVZ.ro
Alertă medicală în România! Virusul care poate să te ucidă în 48 de ore a ajuns în spitale. A fost confirmat primul caz
Spynews
Putin porneşte Al Treilea Război Mondial. Germania: Un adevărat uragan de la est spre vest
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
S-A AFLAT cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al ROMÂNIEI! CUTREMUR în POLITICĂ
Mediaflux
Elon Musk a pierdut 15 miliarde de dolari cu ultima afacere controversată! De ce a ajuns în această situație
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cum arată Diandra Doris Moga după ce și-a topit acidul din buze. Cât de schimbată e ispita de la Insula Iubirii acum
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro