Carmen Brumă, prezență incendiară la un eveniment monden. Ce a spus ea, după ce a apărut cu posteriorul la vedere. Reacția lui Badea a uimit pe toată lumea

Carmen Brumă, prezență incendiară la un eveniment monden. Ce a spus ea, după ce a apărut cu posteriorul la vedere. Reacția lui Badea a uimit pe toată lumea
Carmen Brumă, prezență incendiară la un eveniment monden

Carmen Brumă a fost o prezență incendiară la Gala Unica ediția 2019, un eveniment monden important. Ce a spus vedeta, după ce a apărut cu posteriorul la vedere? Dar ce a spus Mircea Badea? Reacția prezentatorului de televiziune a uimit pe toată lumea.

Carmen Brumă, prezență incendiară la un eveniment monden

Pe 21 noiembrie, la Palatul Bragadiru, a avut loc Gala Unica ediția 2019. Prezenți la evenimentul monden au fost mulți actori, cântăreți, vedete de televiziune, iar cea care a atras toate privirile a fost Carmen Brumă. Deși a ales o rochie simplă, neagră, care,  privind-o din față, nimic nu ar fi părut anormal, ba chiar mai mult decât decent…din spate, însă, apare surpriza.

Rochia sa a fost reinterpretată după cea a lui Mireille Darc din filmul ”Le Grand Blond avec une chaussure noire” – 1972 – (n.r. Marele blond cu un pantof negru), iar cea originală este expusă la Luvru. Cu istoricul făcut, frumoasa vedetă de televiziune a lăsat uimire pe chipul celor prezenți. Despre vestimentația ei, Carmen a spus doar că ”unele alegeri se asumă, nu se explică!”.

Reacția lui Mircea Badea

De altfel, nici pe de cealaltă parte nu au fost prea multe explicații. Mircea Badea, cel mai probabil mândru de ce are acasă, a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu Mireille Darc, purtând aceeași rochie, în descrierea căreia a notat: ”A sunat Alain Delon…”.

 

View this post on Instagram

 

A sunat Alain Delon…

A post shared by @ mirceabadeareal on

 

View this post on Instagram

 

Unele alegeri se asuma nu se explica! #partytime #beyourself @luizaganea.ro @cristipascu_exclusive @unica.romania #iconicdress

A post shared by Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial) on

Amintim că în seara galei vedeta a leșinat la petrecere. Câțiva dintre jurnaliștii prezenți la ceremonie au ținut-o să nu se accidenteze, mai apoi au așezat-o pe un fotoliu, unde a stat câteva clipe până când și-a mai revenit. La fața locului a sosit și o ambulanță. Ulterior, Carmen Brumă a făcut declarații, pe contul său de Instagram. ”Sunt bine! Nu am fost și nu sunt la niciun spital”, a scris vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI