Dana Budeanu îl critică pe Rareș Bogdan din punct de vedere al vestimentației: ”Nu e bărbat!”

Dana Budeanu l-a criticat pe prim-vicepreședintele al PNL și a subliniat anumite detalii în legătură cu ținuta acestuia. În plus, vestimentația fostului moderator Realitatea TV pare să lase de dorit în ochii stilistei, care și-a spus de curând părerea sinceră. Mai mult, argumentele au venit la doar câteva zile de încheierea primului tur al alegerilor prezidențiale din 2019.

Dana Budeanu îl critică pe Rareș Bogdan din punct de vedere al vestimentației

Dana Budeanu îl critică pe Rareș Bogdan din punct de vedere al vestimentației ”Nu e bărbat!”
Stilist l-a criticat pe Rareș Bogdan, pentru ținutele purtate

Într-un videoclip publicat de curând, creatoarea de modă a prezentat un punct de vedere nebănuit, în ceea ce privește o ținută purtată de către Rareș Bogdan. Mai mult, stilista și-a reluat o rubrică mai veche, pe care o realiza în cadrul unei emisiuni de la PRO TV și a început să transmită pe YouTube. Astfel că, într-o primă astfel de ediție, Dana Budeanu a vorbit despre o vestimentație purtată de către fostul jurnalist. Aceasta susține că fostul moderator de la Realitatea TV se îmbracă mult prea colorat, dar și că are o preocupare excesivă pentru haine. Aceste tendințe ar arăta, în ochii stilistei, o lipsă de masculinitate.

„În momentul în care ești atât de preocupat de acest palier al vieții tale, cu siguranță ești mai puțin preocupat de restu, pentru că un bărbat care stă de dimineața până seara și se trage în poze cu hainele sau se uită în oglindă sau își face combinații pe culori de la ciorăpel până la batistuță, nu e bărbat. Bărbații nu au cum să stea în oglină cât stau femeile, nu au cum, că de aia bărbatul e bărbat și femeia e femeie. (…) Stilul lui Rareș Bogdan este unul foarte colorat. Culorile admise în tot ceea ce înseamnă mediul politic, corporatist și etcetera sunt bleumarin, negru, gri, că asta este. În rest facem ce vrem cu viața noastră, dar atâta timp cât suntem închiși în astfel de domenii și categorii ne adaptăm la asta”, punctează Dana Budeanu, în noua rubrică din mediul online, potrivit știripesurse.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI