Dana Budeanu, reacție radicală la adresa Biancăi Drăgușanu. Cum l-a umilit pe Gabi Bădălău

Dana Budeanu, reacție radicală la adresa Biancăi Drăgușanu. Cum l-a umilit pe Gabi Bădălău
Dana Budeanu, reacție radicală la adresa Biancăi Drăgușanu

Mai multe cupluri din showbiz-ul românesc sunt sub ochii vigilenți ai Danei Budeanu. Dintre ele face parte și cuplul format de Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău.

Dana Budeanu, reacție radicală la adresa Biancăi Drăgușanu

Cei doi ar avea mari planuri de viitor, deși bărbatul este încă însurat cu cântăreața Claudia Pătrășcanu. Astfel că Dana Budeanu l-a taxat dur pe Gabi Bădălău. I-a criticat tunsoarea și s-a arătat nemulțumită de felul în care s-a afișat în aeroport cu Bianca Drăgușanu.

Pe Bianca Drăgușanu, în schimb, a lăudat-o, spunând că ea le dă valoare iubiților ei.

„Bă, Bianca. Deci tu ai mai fost și cu cocalari, asta nu contează. Nu e vreo rușine și, în general, trebuie să fim asumați. Și nu dăm oricum socoteală nimănui, în legătură cu nimic. Dacă tu l-ai acceptat. Bianca a ajuns la un statut și cam… tu ești iubitul lui Bianca, nu e Bianca cu cineva. Asta e viața. Femeia a muncit și a ajuns la acest statut.

”Bărbat în șlapi nu există”

Noul iubit al lui Bianca Drăgușanu… Ăsta e însurat? N-a divorțat acum cinci ani? Și asta cu lupta pentru custodia copiilor, o prostie. În ce sens se luptă? Te-ai trezit, trebuie să stai geană pe Bianca, ce timp să mai ai de copii. Fii atentă, băi, Bianca, v-ați combinat, să fiți fericiți. Dă-i drumul mai repede la divorț, scapă și ea, scapi și tu. Important e următoarea: că tu erai în șlapi în aeroport. (n.r. Gabi Bădălău). În șlapi mergi doar pe plajă. Încetați cu expunerea asta infectă, este oribil. Ce vrei cu degetele de la picioare? Ce, ți-e cald în aeroport sau ce? Pune dreacu’ ceva în picioare.

Deci, Bianca, prima condiție! Ăștia ca și ăla de dinainte, nu știu cum îl chema, Bodi așa… Și ăla era tot în șlapi prin oraș. Nu există. Bărbat în șlapi nu există! Toți ăștia de sex masculin care umblă în șlapi sunt niște melteni. Ca să ne înțelegem foarte clar. Tu nu te razi când ai ceafa aia? Ce e acolo? Zici că tundea unul pe gazon și te-a tuns pe tine. Cu șlapi și cu ceafa aia…”, a spus Dana Budeanu, în vlogul ei.

Amintim că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au întors dintr-o vacanță în Maldive. Anterior, cei doi mersesră și în Dubai. Bianca Drăgușanu pare să-și găsit liniștea în brațele încă soțul Caudiei Pătrășcanu. Din păcate însă, scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu este departe de a se fi încheiat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI