Dana Budeanu, reacție uluitoare despre Bianca Drăgușanu. O lasă fără replică

Dana Budeanu o comentează pe Bianca Drăgușanu

Comentariile Danei Budeanu au ajuns de data aceasta și la urechile Biancăi Drăgușanu, pentru că în sfârșit o privesc, așa cum și-au dorit fanii tăioasei vedete. Ce spune aceasta despre fosta asistentă păcătoasă?

Dana Budeanu o pune la zid pe Bianca Drăgușanu

Dana Budeanu a lansat un nou vlog scandalos în care și-a surprins fanii cu un alt subiect sensibil al showbiz-ului românesc – relațiile controversate. Desigur că la această categorie nu avea cum să lipsească tocmai Bianca Drăgușanu, cea care și-a obișnuit fanii cu povești de dragoste ca-n telenovele.

Printre ceilalți care au intrat în vizorul brunetei s-au aflat și cel mai nou și șocant cuplu format din fosta asistentă păcătoasă și Gabi Bădălău. Deși afaceristul nu este totalmente un bărbat liber, are planuri mari cu noua femeie din viața sa.

Se pare că Dana Budeanu a apreciat-o pe blondină, dar la polul opus a fost părerea sa despre partenerul ei, pe care l-a taxat aspru din toate unghiurile. Nu doar tunsoarea a nemulțumit-o, ci și felul în care s-a afișat în primele apariții împreună, pe aeroport.

„Deci tu ai mai fost și cu cocalari, asta nu contează”

Aceasta este de părere că Bianca le dă valoare bărbaților cu care se afișează tocmai pentru este un personaj extrem de discutat în presă și unul foarte controversat din showbiz-ul românesc.

„Bă, Bianca. Deci tu ai mai fost și cu cocalari, asta nu contează. Nu e vreo rușine și, în general, trebuie să fim asumați. Și nu dăm oricum socoteală nimănui, în legătură cu nimic. Dacă tu l-ai acceptat. Bianca a ajuns la un statut și cam… tu ești iubitul lui Bianca, nu e Bianca cu cineva. Asta e viața. Femeia a muncit și a ajuns la acest statut”, a detaliat vedeta.

„Tu nu te razi când ai ceafa aia? Ce e acolo?”

„Noul iubit al lui Bianca Drăgușanu… Ăsta e însurat? N-a divorțat acum cinci ani? Și asta cu lupta pentru custodia copiilor, o prostie. În ce sens se luptă? Te-ai trezit, trebuie să stai geană pe Bianca, ce timp să mai ai de copii. Fii atentă, băi, Bianca, v-ați combinat, să fiți fericiți. Dă-i drumul mai repede la divorț, scapă și ea, scapi și tu. Important e următoarea: că tu erai în șlapi în aeroport. (n.r. Gabi Bădălău). În șlapi mergi doar pe plajă. Încetați cu expunerea asta infectă, este oribil. Ce vrei cu degetele de la picioare? Ce, ți-e cald în aeroport sau ce? Pune dreacu’ ceva în picioare.

Deci, Bianca, prima condiție! Ăștia ca și ăla de dinainte, nu știu cum îl chema, Bodi așa… Și ăla era tot în șlapi prin oraș. Nu există. Bărbat în șlapi nu există! Toți ăștia de sex masculin care umblă în șlapi sunt niște melteni. Ca să ne înțelegem foarte clar. Tu nu te razi când ai ceafa aia? Ce e acolo? Zici că tundea unul pe gazon și te-a tuns pe tine. Cu șlapi și cu ceafa aia…”
Dana Budeanu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI