Dana Budeanu o critică acum chiar pe Carmen Iohannis. Ce a spus despre rochia purtată de Prima Doamnă la întâlnirea cu Trump

Dana Budeanu o critică acum chiar pe Carmen Iohannis. Ce a spus despre rochia purtată de Prima Doamnă la întâlnirea cu Trump
Dana Budeanu o critică acum chiar pe Carmen Iohannis

Reuniunea NATO de la Londra a adunat cei mai puternici lideri ai statelor democratice, care au venit însoțiți de soțiile lor. Printre aceștia s-au numărat și Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, dar și Donald Tump și Melania. Ținutele purtate de Prima Doamnă a României și de Prima Doamnă a Americii au făcut înconjurul lumii. Iată ce spune Dana Budeanu despre ținuta purtată de Carmen Iohannis.

Dana Budeanu, verdict pentru Carmen Iohannis: ”Nu o va putea eclipsa vestimentar pe Melania Trump”

Reuniunea NATO a fost găzduită de Regina Elisabeta a Mării Britanii la Palatul Buckingham. La această recepție, Prima Doamnă a României care a participat alături de Klaus Iohannis, a ales să poarte o ținută realizată de stilistul român Andreea Tincu: ”o rochie simplă, bleumarin, până la genunchi, o lungime potrivită pentru acest tip de eveniment. La această rochie,  prima doamnă a asortat o pereche de pantofi stiletto și o poșetă, amble de culoarea corai”.

În schimb, Prima Doamnă a Americii, Melania Trump a ales să poarte o haină galbenă cu glugă de la Valentino, din colecția de toamnă a anului 2019. Pe sub haină, Melania a purtat o rochie fucsia pe care a asortat-o cu o pereche de pantofi stiletto de aceeași nuanță. De asemenea, aceasta nu a neglijat nici coafura, optând pentru niște bucle foarte lejere.

Ținutele purtate de Carmen Iohannis și de Melania Trump
Ținutele purtate de Carmen Iohannis și de Melania Trump

Despre ținuta purtată de Carmen Iohannis la recepția organizată de regina Elisabeta și-a expus de curând punctul de vedere și Dana Budeanu. Creatoarea de modă a criticat-o dur pe Prima Doamnă a României pentru alegerea făcută și a spus că nu o va putea ”eclipsa” niciodată pe Melania Trump.

”Niciodată în viața viețișoarelor și încă în zece vieți ”Sărutări de mâini doamnei Carmen”, n-o va putea eclipsa niciodată vestimentar pe Melania Trump!”, a scris Dana Budeanu pe contul său de Instagram.

Postarea făcută de Dana Budeanu pe contul său de Instagram
Postarea făcută de Dana Budeanu pe contul său de Instagram
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI