Ce a spus Dana Budeanu despre petrecerea lui Ludovic Orban. Mesajul categoric: ‘Am susținut un an’

Ce a spus Dana Budeanu despre petrecerea lui Ludovic Orban. Mesajul categoric: ‘Am susținut un an’
Dana Budeanu, mesaj categoric despre petrecerea lui Ludovic Orban

Dana Budeanu vine cu o reacție îndelung savurată de fanii acesteia. Ce a spus cunoscuta vedetă despre petrecerea lui Ludovic Orban? Designer-ul aduce un mesaj categoric despre eveniment.

Dana Budeanu, mesaj categoric despre petrecerea lui Ludovic Orban

Fanii Danei Budeanu așteptau cu sufletul la gură ca aceasta să vină cu o reacție în dreptul petrecerii celebre date de premierul României. Cunoscută pentru felul aspru și tăios de a comenta orice eveniment din sfera publică, designer-ul nu a putut rata tocmai masa și dansul date cu ocazia zilei de naștere serbate cu fast de oficial.

Aceasta a făcut câteva sublinieri în cadrul unei emisiuni de la Antena 3 în conformitate cu lucrurile pe care le-a susținut până acum, rămânând opoenta obiceiurilor și a restricțiilor din contextul pandemic:

„Eu susțin încălcarea legii. Am susținut, un an și două luni încălcarea tuturor restricțiilor, pentru oameni. I-am rugat să nu le respecte. Eu susțin paranghelia tuturor oamenilor și o susțin în continuare.

Domnul Cîțu a fost cavaler în această situație. (…) Orban și Cîțu se află în această luptă pentru șefia PNL, pentru că și domnul Cîțu, în stare de urgență, împreună cu alți membrii PNL au încălcat toate regulile și nu numai ei și politicieni din PSD. (…) Până la urmă a petrecut toată clasa politică și așa este”, a declarat aceasta, la Sintena Zilei.

Oficialul și-a serbat cei 58 de ani

Amintim că Ludovic Orban și-a serbat împlinirea a 58 de ani alături de mulți colegi de breaslă și familie. Liderul Partidului Național Liberal a petrecut chiar la Palatul Parlamentului. Conform imaginilor surprinse de sursa citată, la eveniment au participat atât omeni cu mască, dar și fără mască.

De asemenea, fostul ministru al Educației a fost unul dintre invitați. „Nu este o petrecere și eu am trecut pe acolo. Era normal să trec să îl felicit pe Ludovic de ziua lui. Din păcate nu am putut să îl felicit, pentru că este în ședința de coaliție. Nu este Ludovic acolo, este în ședința de coaliție, el chiar este un tip care muncește”, a spus senatorul PNL, Virgil Guran .

  • Controversa s-a născut și în anul precedent

„Este o poză de ziua mea, după ora 15 că eram cu mai mulţi colegi de-ai mei, mi-au făcut o surpriză şi au venit să-mi ureze la mulţi ani. După ce au venit i-am servit, vedeţi că sunt farfurii pe masă. I-am servit cu o gustare, cu un pahar de bere, de whiskey. Faptul că nu purtam mască se datora în primul rând faptului că eram după ce mâncasem şi îi servisem pe colegi cum e firesc. Sunt fumător. Mi se întâmplă să fumez. Era o ocazie de ziua mea, la care am avut nişte invitaţi şi la care am permis să se fumeze. Recunosc. Asta este. Dacă e nevoie plătesc amenda, nu mă dau în lături. Greşeala e umană. Ni se întâmplă multor”
Ludovic Orban (Sursa:  MEDIAFAX)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI