06 iun. 2023 | 18:16

Dana Budeanu, mesaj pentru hateri. Ce ar fi enervat-o pe creatoarea de modă: „Aș fi putut distruge totul”

Monden
Dana Budeanu, mesaj pentru hateri. Ce ar fi enervat-o pe creatoarea de modă: „Aș fi putut distruge totul”
Dana Budeanu, mesaj pentru hateri: „Aș fi putut distruge totul”. Ce text a stârnit controverse în spațiul public.

Dana Budeanu, mesaj pentru hateri: „Aș fi putut distruge totul”. Află în rândurile de mai jos ce ar fi enervat-o la culme pe celebra creatoare de modă. Reacția vedetei, după ce secretarul de stat Alexandru Rogobete, din Ministerul Sănătății, a făcut un apel la partide și a pledat pentru conturarea unui plan de luptă împotriva cancerului de către specialiști.

Dana Budeanu, mesaj pentru hateri: „Aș fi putut distruge totul”

În urmă cu câteva zile, cercetătorul în medicină Alexandru Rogobete, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a făcut un apel la formațiunile politice din România și a pledat pentru conturarea unui „Plan Național de luptă împotriva Cancerului” de către specialiști, nu de către politicieni.

Boala și dramele reale nu au culoare politică, a fost mesajul transmis de secretarul de stat Alexandru Rogobete, care a punctat că Ministerul Sănătății nu va permite ca suferința pacienților să fie transferată pe câmpul de luptă politică. Cercetătorul în medicină s-a delimitat de dorința unora de a aduna puncte electorale pe seama bolnavilor de cancer.

Dana Budeanu a reacționat, după mesajul public al secretarului de stat Alexandru Rogobete, explicând că, având în vedere că este tânăr, își permite să-i aducă în atenție câteva detalii importante. Creatoarea de modă, cunoscută pentru rubrica „Verdict Politic”, în care critică deseori autoritățile statului român, a explicat că, de fapt, în țara noastră, boala are culoare politică.

Problemele sesizate de Dana Budeanu, pe care acestea le-a expus tot în mod public, par să fi agitat apele, fiindcă la scurt timp după mesajul său, a revenit cu un comentariu scurt și la obiect. „If I wanted I could destroy everything… But I’m a good girl”/ „Dacă aș fi vrut, aș fi putut distruge totul… Dar sunt fată bună”, este mesajul publicat de Dana Budeanu pe unul dintre conturile sale de pe platformele sociale.

Mesajul adresat de vedetă secretarului de stat Alexandru Rogobete

„Cu tot respectul, domnule Dr. Alexandru Rogobete, AU!
Știți de ce au culoare politica?
Dumneavoastră sunteți tânăr și foarte destept (norocul domnului Rafila), dar tânăr și atunci îmi permit să vă explic:
SISTEMUL ROMÂNESC DE SĂNĂTATE A FOST RĂPIT DE MAREA NENOROCIRE A ONG-URILOR ȘI PARTIDELOR „DE DREAPTA” # DE FOARTE MULȚI ANI!
Sunteți în sistem și știți despre ce vorbesc!
SALUT DIN POZIȚIA DE CETĂȚEAN PLĂTITOR DE TAXE și de proprietar al unei voci care a reușit să pătrundă dincolo de niște ziduri, FAPTUL CĂ DOMNUL RAFILA S-A TREZIT ÎN LEGATURĂ CU NENOROCIREA CARE AR FI ÎNSEMNAT „MARELE” PROGRAM DE PREVENIRE ȘI COMBATERE al acestei cumplite afecțiuni!
Salut și vă spun sincer că nu m-am așteptat la asta, dat fiind faptul că domnul Rafila a semnat fără să crâcnească acest program inițial, iar NOI DOI știm de ce a făcut-o și CINE l-a sunat s-o facă!
AM FOST SINGURA VOCE (vă dați seama despre ce vorbim?) DIN ROMÂNIA CARE A ÎNCERCAT SĂ TRAGĂ UN SEMNAL DE ALARMĂ LA SEMNAREA ACESTUI PROGRAM! Singura!!!!
Nu vă cunosc, însă știu (că așa știu eu mai tot) ce faceți și cât faceți și repet: SUNTEȚI NOROCUL DOMNULUI RAFILA ÎN ACEST MANDAT!
Sunt multe de discutat!
Eu nu am nicio miză personală, însă vreau ca oamenii să aibă parte în România de tot ceea ce există și-n sistemul de sănătate din vest, în spitalele de stat! SE POATE!
Am să vă dau câteva teme strâns legate de observațiile dvs. de mai jos:
1. Știți de ce România nu a putut face acest program pe bani europeni? Vă răspund eu în privat!
2. Știți de ce în România NU SE FAC ANALIZE GENETICE, iar cele care se fac „trimise” afară sunt UN FIASCO? Vă spun eu!
3. ȘTIȚI CĂ ÎN ROMÂNIA PESTE 90% DINTRE DIAGNOSTICĂRI SUNT GREȘITE? Nu știți!
4. ȘTIȚI CĂ ÎN ROMÂNIA EXISTĂ ONCOLOGI STAT ÎN STAT CARE NU ELIBEREAZĂ FORMULARELE PENTRU TRATAMENTUL COPIILOR ÎN STRĂINATATE? Se știe doar de la mine!
Lista mea de întrebări are 100 de puncte, fix câte pagini avea programul național de combatere, pe care l-am citit cuvânt cu cuvânt!
EXISTĂ SPERANȚĂ ȘI SOLUȚII MII, SIMPLE, APLICABILE…
POATE REUȘIȚI!
PS: NU MAI TÂRZIU DE ASTĂZI, A IEȘIT IOHANNIS PE ACEASTĂ TEMĂ! Vă dați seama de miză? V-o spun tot eu!”, a notat Dana Budeanu, într-o postare publicată pe conturile sale de pe platformele sociale.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Mărul negru, soiul care crește la peste 3.000 de metri altitudine. Un singur fruct costă cât 20 de kilograme de mere "Florina"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro