Dana Budeanu, lovitură dură după ce s-a asociat cu Gabriela Firea

Dana Budeanu, lovitură dură după ce s-a asociat cu Gabriela Firea

Face ce face şi intră iar în scandal. Dana Budeanu a primit o lovitură dură după ce s-a asociat cu Gabriela Firea. Fanii îi aduc acuzaţii grave!

Dana Budeanu, lovitură dură din partea fanilor

Despre Dana Budeanu ştie toată lumea că spune lucrurilor pe nume cu fiecare ocazie, fără să îi fie teamă de repercursiuni. După ce a criticat ani la rând vedetele din showbiz-ul românesc, iar apoi şi-a făcut propriul canal de YouTube unde vorbeşte liber despre anumite categorii sociale, celebra creatoare de modă şi-a supărat fanii. Se pare că internauţii nu sunt deloc de acord cu asocierea acesteia cu Gabriela Firea, care se află în plină campanie pentru a ocupa, din nou, postul de primar al Capitalei.

Peste 10.000 de urmăritori de pe Instagram i-au dau “Unfollow”, iar în jur de 8.000 s-au dezabonat de pe YouYube, semn că aceştia nu au putut trece peste faptul ca vedeta îi ţine partea edilului Bucureştiului. Mai mult, Dana Budeanu a fost nevoită să blocheze comentariile.

Invitată la emisiunea „Sinteza Zilei”, criticul de modă i-a ţinut, din nou, partea Gabrielei Firea spunând, în lacrimi, că aceasta are o anumită sensibilitate atunci când vine vorba despre bătrâni, motiv pentru care edilul a dorit întotdeauna să facă mai multe pentru aceştia .

”Nimeni nu vorbește despre bătrâni. Și da. Și-aici or să creadă că spun eu nu știu ce despre Gabi. Nu. Gabi are o obsesie reală. Gabriela Firea are o obsesie cu bătrânii. De-aia a făcut ce a făcut. Are o chestie, nu știu”, a afirmat Dana Budeanu, la Antena 3.

Dana Budeanu, lovitură dură după ce s-a asociat cu Gabriela Firea
Dana Budeanu, lovitură dură după ce s-a asociat cu Gabriela Firea

Dana Budeanu, acuzaţii grave aduse lui Dan

De curând, criticul de modă a făcut declaraţii incendiare despre rivalul Gabrielei, Nicusor Dan, acuzându-l pe acesta de ilegalităţi repetate. Dana Budeanu a vorbit despre faptul că politicianul a făcut trafic de influenţă, intervenind pentru un afacerist bucureştean, la Primăria Sectorul 4.

Nicușor Dan susține că înregistrarea este doar o încercare de a opri îndepărtarea de la putere a unei administrații corupte. Se pare că audio-ul a fost făcut de un consilier al primarului.

„Am vorbit despre Afacerea Parcul Verdi (caz de corupţie de 50 de milioane de euro al administraţiei Firea-PSD), despre Afacerea Tramvaiele (caz de corupţie de 180 de milioane de euro al aceleiaşi administraţii) şi voi continua să vorbesc despre corupţie, nepotism şi batjocură de la Primăria Capitalei. Mafia din PSD şi urmaşii lui Dragnea folosesc aceleaşi mijloace murdare cu care ne-au obişnuit pentru a încerca să oprească îndepărtarea de la butoane a lor şi a administraţiei corupte, condusă de Gabriela Firea”, a spus candidatul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI