Dana Budeanu îl face knockout pe contracandidatul Gabrielei Firea: „Cine e panaramă, domnule Nicuşor Dan?”

Dana Budeanu îl face knockout pe contracandidatul Gabrielei Firea: „Cine e panaramă, domnule Nicuşor Dan?”
Dana Budeanu îl face knockout pe contracandidatul Gabrielei Firea: "Cine e panaramă, domnule Nicuşor Dan?”

Au mai rămas câteva zile până la alegerile locale 2020, însă tensiunile dintre contracandidați par să fie din ce în ce mai aprinse și mai imprevizibile. Un scandal uriaș a izbucnit în urmă cu puțin timp, după ce Nicușor Dan, care nu este la prima abatere, a jignit-o indirect pe Gabriela Firea, făcând-o „panaramă”. În urma acestor afirmații nepotrivite, Gabriela Firea și Dana Budeanu au reacționat acid.

Reacția Gabrielei Firea după ce a fost jignită

Candidatul susținut de PNL și USR PLUS pentru funcția de Primar General al Capitalei a vorbit în urmă cu câteva ore despre campania electorală pe care o conduce, comparând-o cu cea inițiată de contracandidata sa, Gabriela Firea. Acesta a vorbit despre o luptă pentru moralitate și integritate, atacând în mod direct și punctual valorile promovate de actualul edil al Bucureștiului.

Sursă foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Într-un moment lipsit de inspirație din timpul discursului său, Nicușor Dan a adus în discuție exemplul pe care nu dorește să i-l ofere copilului său, vorbind despre Gabriela Firea ca fiind o „panaramă”, gafă taxată de toată lumea.

”E o luptă de valori în care eu vreau ca fetiței mele să nu i se spună că o panaramă este mare vedetă, da? Și, din păcate, suntem cam la egalitate, da? Fiecare societate are panaramele ei, dar într-o societate normală ele stau undeva la periferie.

Deci miza acestor alegeri, dincolo de trafic, apă caldă, poluare, școli, condiții de viață, este de fapt despre demnitate și este despre rezistența bucureștenilor la nesimțire, la spoială, la impostură”, a declarat Nicușor Dan.

Gabriela Firea a avut o reacție extrem de diplomată și scurtă pe pagina sa de Facebook, subliniind faptul că Nicușor Dan a jignit cu această ocazie toate femeile.

„Sunt și voi fi mereu alături de toate femeile! Am încercat să le ușurez viața pe cât posibil. Ele duc greul! Nu sunt “panarame”, cum zice un candidat. Ele sunt mame, bunici, fiice, soții, prietene, iubite. Ca și mine”, a scris Gabriela Firea.

Dana Budeanu, reacție explozivă la adresa lui Nicușor Dan

Directă și spontană, Dana Budeanu nu a stat prea mult pe gânduri până să-i răspundă lui Nicușor Dan la acuzațiile grave pe care le-a făcut. Creatoarea de modă și-a răzbunat prietena, oferindu-i o lecție de moralitate candidatului la Primăria Capitalei. Aceasta l-a acuzat pe politician de misoginism și falsitate.

„Cine e panaramă, domnule Nicuşor Dan? Gabriela Firea? Aşa vorbiţi despre un contracandidat? Aşa-i explicaţi fetiţei dumneavoastră? De ce? Ştiţi ce înseamnă? Chiar dacă. Este inadmisibilă o asemenea declaraţie profund misogină.

Femeile nasc, cresc copii. Sunteţi un ipocrit, care daţi interviuri, pozând în marele familist, tată de fată, pe care o miză derizorie, aşa cum este cea electorală, reuşeşte să scoată din dumneavoastră pe cel care sunteţi cu adevărat”, a scris Dana Budeanu pe pagina sa de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI