Dana Budeanu îi desființează pe politicienii din Guvern: ‘Copiii unor securiști’

Dana Budeanu îi desființează pe politicienii din Guvern: ‘Copiii unor securiști’
Ce spune Dana Budeanu despre politicienii români

Invitată la Antena 3, Danei Budeanu i s-a arătat o imagine în care apăreau Dan Barna, Florin Cîțu, Ludovic Orban, Kelemen Hunor și Dacian Cioloș și moderatorul Răzvan Dumitrescu a rugat-o să comenteze fotografia.

Dana Budeanu îi desființează pe politicienii din Guvern

Potrivit Danei Budeanu, Florin Cîțu nu este premier ci doar a fost pus acolo, iar politicienii din această generație nu știu nimic la primării sau în Guvern. De asemenea, ea susține că are încredere în Orban și în politicienii vechi. Fotografia se poate vedea în galeria foto.

”Uitați-vă cine în poză, doar în Orban am încredere. Doar nu în Cocoloș și în ăla mic. Cine e domnul ăsta? Kelemen Hunor? Și în el. Eu cred în politicienii vechi, nu cei de pe facebook de acum.

Cîțu premier, să fim serioși, el nu e premier, a fost pus acolo să fie.

Știți cine este în politica românească în acest moment? Sunt de ăștia noi, generația nouă care nu cunoaște nimic la Primării sau în Guvern. Trebuie să stea alții să-i învețe, pe banii mei, ai noștri, ai românilor.

Generația nouă nu a citit nimic, a stat doar pe social media și atât. Sunt copiii unor securiști și atât”, a spus Dana Budeanu.

Cum a ajuns celebră Dana Budeanu

Toată România o cunoaște, oamenii abia așteaptă să-i vadă ”verdictul”, iar întreg fenomenul pe care l-a creat este în continuare pe cât de iubit de unii, pe atât de urât de alții. De câteva luni, ea a revenit în atenția celor care o apreciază într-un nou scenariu, în care atacă subiecte sociale, politice și economice.

Cu toate că se află în showbiz de mai mulți ani, niciodată nu a avut mai mult succes decât în ultima perioadă. Totul a început când românii au putut s-o vadă în rubrica sa specială de la ”Vorbește Lumea”, de la Pro TV, iar apoi pe canalul său de YouTube, după ce colaborarea cu trustul în cauză nu a mai funcționat.

Seria în care critică modul în care se îmbracă vedetele de la noi a fost extrem de bine primită de internauți, iar fiecare episod are peste jumătate de milion de vizualizări. Însă, lucrul care a făcut-o să iasă în evidență și să fie apreciată este faptul că este dureros de sinceră.

”Eu sunt un om foarte asumat, foarte relaxat. Nu am cunoscut niciodată până azi un om mai puternic decât mine”, spune Dana Budeanu despre ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI