Dana Budeanu a dat lovitura în Diaspora. A făcut chiar ea anunțul senzațional VIDEO

Dana Budeanu a dat lovitura în Diaspora. A făcut chiar ea anunțul senzațional VIDEO
Ce spune Dana Budeanu despre Diaspora

E clar, Dana Budeanu a dat lovitura în Diaspora. Criticul de modă a făcut anunţul important iar fanii nu puteau fi mai fericiţi.

Ce spune Dana Budeanu despre Diaspora

Emisiunea “Verdict” are un succes incredibil pe YouTube. Ediţiile strâng sute de mii de vizualizări, iar mulţi dintre cei care urmăresc show-ul sunt români stabiliţi în străinătate. Ce mai?! Dana Budeanu a dat lovitura în Diaspora. Criticul de modă a explicat că primeşte zilnic mesaje în care i se spune că este singura sursă de informare despre ceea ce se întâmplă în România.

”În curând vom lansa mult așteptata aplicație. Vreau să răspund celor din Diaspora care ne scriu în număr foarte, foarte mare. Și, contrar tuturor legendelor despre Diaspora, contrar mizeriei de a folosi Diaspora în luptele electorale, ei sunt în proporție de 90% o comunitate a celor care au scăpat de aici, după părerea mea. Ați avut noroc și ați scăpat. Ați plecat de aici.

Diaspora e o comunitate mișto de români răspândită pe tot globul pământesc. Indiferent cu ce se ocupă, Dănuța îi place și pe cei care fac prostii. Mulțumesc pentru mesajele din diaspora, chiar dacă vă este greu. Unii ați ales să trăiți într-o lume civilizată. Multe din mesajele pe care le primesc spun că am fi singurul lucru la care se uită din România. Verdict. Și înseamnă că, cumva, compensăm dorul pe care îl aveți. E firesc să îl aveți. Mă bucur enorm că vă uitați la noi. Cred că Diaspora va accesa aplicația pe care o vom lansa. Sunt mulți oameni deștepți pe care Dănuța i-a selectat pentru a îi citi. E ceva ce, cred eu, are valoare la noi”, a mărturisit Dana Budeanu pe YouTube, în cadrul emisiunii sale online Verdict.

Dana Budeanu lansează aplicaţie pentru mobil

Succesul înregistrat de video-urile sale au convins-o pe Dana Budeanu să scoată pe piaţă o aplicaţie de fashion, stil de viaţă şi sfaturi. Aceasta se va numi, cum altfel?!, “Verdict”.

“Cu ajutorul acestei aplicaţii voi fi mereu cu voi. Vor exista sfaturi, informaţii stilistice, de comportament, moduri de a te relaxa, de a te detaşa de toată psihoza generală. Am construit-o în această vară şi va fi lansată în curând. Va fi ceva revoluţionar ca idee de abordare, clar. Îmi doresc să ştiţi cum e să fii tu, cât de uşor e să fii tu”, a spus Dana Budeanu despre noua aplicaţie.