Cine este Dana Budeanu, de fapt. Cum a ajuns celebră în România

Cine este Dana Budeanu, de fapt. Cum a ajuns celebră în România
Cum a devenit Dana Budeanu celebră? 

Dana Budeanu a făcut un fenomen din verdictul său. Cum a devenit aceasta cunoscută și ce apreciază românii la creatoarea de modă?

Cum a devenit Dana Budeanu celebră?

O întreagă țară o cunoaște, oamenii abia așteaptă verdictul său, iar întreg fenomenul pe care l-a creat este în continuare pe cât de iubit de unii, pe atât de urât de alții. Aceasta a revenit de câteva luni bune în atenția celor care o apreciază într-un nou scenariu, în care atacă subiecte sociale, politice și economice. Cum reclama negativă este și ea tot reclamă, Dana se bucură de păreri de toate genurile, de la „amețite” până la „mafioți”.

Deși se află în lumea showbiz-ului de mulți ani, niciodată nu a avut mai mult succes decât în ultimii doi, când a devenit extrem de vizibilă. Totul a început când românii au putut s-o vadă în cadrul rubricii sale speciale de la Vorbește Lumea, de la Pro TV, ulterior pe canalul său de YouTube, după ce colaborarea cu trustul în cauză nu a mai funcționat.

Seria în care critică vestimentar alegerile vedetelor de la noi a fost extrem de bine primită de internauți, fiecare episod având peste jumătate de milion de vizualizări. Lucrul care a făcut-o să iasă în relief și să fie apreciată este faptul că este dureros de sinceră. Nu-i pasă de gura lumii, este transparentă, principială, categorică, adoră să pună toate cărțile pe masă și este considerată ca fiind un om puternic, tocmai pentru că-și permite să spună exact ceea ce dorește.

„Eu sunt un om foarte asumat, foarte relaxat. Nu am cunoscut niciodată până azi un om mai puternic decât mine’, spune Dana Budeanu despre ea.

Cum a devenit Dana Budeanu celebră?
Cum a devenit Dana Budeanu celebră?

Numele adevărat al criticului de modă

Înainte să se căsătorească cu Radu Budeanu, aceasta purta numele de Guțilă. Vedeta a susținut nu doar o dată că a știut întotdeauna ce cale să urmeze, mai cu seamă că și-a terminat studiile în Londra, iar în momentul acela era deja căsătorită. Aceasta a reușit ca și peste ani să păstreze în echilibru atât viața personală, cât și cea profesională.

A studiat marketing-management la Royal Holloway of London, a facut un master în European Business la London School of Economics și și-a dat doctoratul în integrare europeană la University College London.

Despre viață și fosta căsnicie: „Cam asta e istoria”

„Eu nu am fost niciodată soția patronului Ciao și Cancan. Eu m-am căsătorit la 22 de ani cu Radu Budeanu, băiatul de 21 de ani. Pe atunci nu există nimic în afară de o fată de 22 de ani, care la acea vreme studia la Londra și de un băiat de 21 de ani, care nu terminase încă facultatea, de asemenea. Brandul Dana Budeanu are legătură într-adevăr cu o rubrica de critică vestimentară apărută în revista Ciao, inițiată de către mine, pentru prima dată în presă din România. Revista Ciao și ziarul Cancan sunt cele mai puternice branduri de presă tabloidă, și poate nu numai din România, și s-au înființat începând cu anul 2004. La acea dată aveam deja 25 de ani, facultatea, masterul și doctoratul terminate la Londra și un business aflat la început și condus da, de soțul meu. Cam aceasta este istoria despre “nevasta lu’”, în acest caz:)”
Dana Budeanu (Sursa: danabudeanu.com)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI