Câți bani a ajuns să facă Dana Budeanu din Youtube într-o singură lună. Sumele sunt în creștere!

Câți bani a ajuns să facă Dana Budeanu din Youtube într-o singură lună. Sumele sunt în creștere!
Dana Budeanu, atac fără precedent la Nelu Tătaru. ”Toată lumea Google, de fiecare dată!”

Dana Budeanu face parte din lumea fashion-ului, fiind printre altele un critic al vedetelor și al persoanelor publice din România. Ea are emisiunea „Verdict cu Dana Budeanu” unde critică vedetele.

Câți bani a ajuns să facă Dana Budeanu din Youtube într-o singură lună. Sumele sunt în creștere!

Dana Budeanu a vorbit la filmările pentru emisiunea online intitulată Verdict despre banii câștigați cu ajutorul contului său de Youtube:

”Eu am continuat să fac pe banii mei, e cașcavalul meu, pe care eu vi-l fac cadou, eu nu încasez niciun leu de la nimeni, nu e nimeni în spate decât fotoliul, nu va fi nimeni în spate niciodată, nu voi încasa niciun leu niciodată. Înțeleg pentru că sunt foarte multe vizualizări, suntem la patru milioane, înțeleg că ăștia de la Google sau de la YouTube bagă cașcaval automat pe contul care… I don„t care. Tot acest cașcaval care a început să intre automat va fi donat în întregime, vom face poze exacte cu cât cașcaval a intrat și el va fi donat în întregime”.

Bani aducători de energie negativă

Stilista a spus că nu vrea să folosească în scop personal banii încasați de emisiunea sa, deoarece această emisiune a creat o isterie care aduce energie negativă, și că va dona toți acei bani.

”Nu doresc niciun leu, nu doresc niciun leu din această isterie, care are efectiv o energie foarte proastă, pentru că cei care fac isterie din ceea ce spun eu sunt doar proști și atât, și atunci energia care înconjoară această isterie este proastă. Eu filmez doar pentru cei care se uită ca să râdă, pentru cei care au simțul umorului, care pot face caterincă de ei înșiși cum pot și eu și probabil că asta vă și doriți. O să facem un odată cu caterincă numai despre mine.

Dana Budeanu
Câți bani a ajuns să facă Dana Budeanu din Youtube într-o singură lună. Sumele sunt în creștere!

Ca să ai talent, spre exemplu cum are Bobo, tre` să nu fii sărac, când ți-e foame n-ai caterincă. De aia ăia prin afară au caterincă, prin America, că au pe cașcaval mult de tot. Caterinca, starea de bine vine pe relaxare. Așadar, toți banii se vor dona, o să pozăm efectiv toți banii care intră pe YouTube.

De asemenea, înțeleg că tot prin acest mijloc numit YouTube se pot face bani și altfel, am eu două idei șmechere rău de tot cu care o să facem niște cașcaval, și care se va dona, de asemenea. Dănuța nu va câștiga niciodată niciun leu din asta pentru că nu vreau. NU avem sponsori, nu avem nimic!”

Câștigurile lunare ale Danei Budeanu

Conform site-ului socialblade.com, celebra stilistă încasează prin intermediul vizualizărilor de pe Youtube a emisiunii Verdict, niște câștiguri lunare cuprinse între 879 USD și 14,1 milioane USD.

Urmăriți Playtech.ro și pe