17 mai 2021 | 22:50

Dana Budeanu, atac la adresa autorităților după ce au anunțat valul 4: ”Pandemia s-a terminat” VIDEO

Monden
Dana Budeanu, atac la adresa autorităților după ce au anunțat valul 4: ”Pandemia s-a terminat” VIDEO
Dana Budeanu, mesaj dur la adresa autorităților cu privire la pandemia de coronavirus

După un studiu făcut de o companie din România ce a demonstrat că aproximativ 30% de români s-au imunizat pe baza testelor făcute, Dana Budeanu este de părere că pandemia de coronavirus a ajuns la final. Ținând cont că la acest număr se adaugă și cei vaccinați, țara noastră bifează indicele de imunizare în masă.

Dana Budeanu, atac dur la adresa autorităților. Ce a avut de spus

Dana Budeanu nu consideră că valul 4 o să mai existe după ce studiul făcut de o companie din România ce a făcut cele mai multe teste a demonstrat că există foarte multe persoane imunizate. Aceasta a avut cuvinte dure de spus la adresa celor ce au mărturisit că o să mai existe multe provocări pe care o să le aducă virusul ce a pus la pământ o lume întreagă.

„Pandemia, sau, mă rog, mascarada aceasta la nivel mondial, este pur și simplu o regie făcută din pix. Nu spune nimeni că nu există nu știu ce virus, există foarte mulți viruși. Nu spune nimeni că nu mor oameni, mor foarte mulți oameni. Au fost ani în care au murit mult mai mulți oameni de mult mai multe afecțiuni.

Eu am afirmat că eu cred că prin această boală au trecut jumătate dintre români. În momentul în care au trecut jumătate dintre români, bineînțeles, nu mai putem să vorbim despre niciun fel de pandemie pentru că suntem 50% imunizați. Deci, se termină, s-a atins imunizarea de 50% și gata.

Sunt 29% de români care au trecut prin această boală conform acestui studiu realizat perfect. Studiul este realizat, totuși, de o companie din România, companie ce a testat cel mai mult în acest an. Deci, studiul este 100% real.”, a spus Dana Budeanu la Sinteza Zilei. 

Ce le-a transmis Dana Budeanu românilor. Cum au abordat alte țări pandemia

De asemenea, Dana Budeanu susține că autoritățile nu au fost transparente atunci când a venit vorba despre cifrele publicate ce ar fi trebuit să dezvăluie câte persoane au fost infectate cu noul coronavirus. Creatoarea de modă a mărturisit că românii ar trebui să se întoarcă împotriva celor ce se află la conducere pentru că, față de alte țări, abordarea autorităților a fost extrem de diferită în pandemie.

„29% dintre români au trecut prin boală. Atenție! Fără cei spitalizați. În studiu nu sunt trecuți cei spitalizați, ei sunt în plus. Deci probabil ajungem la un 33-35%. M-am uitat eu pe cifrele ce au fost publicate de oficialitățile care ne-au informat că prin boală au trecut 5%.

Sunteți niște criminali pentru asta. De ce? Pentru că toate măsurile pe care le-ați luat au îngropat o țară, au distrus o nație, au ținut copiii acasă un an pe niște cifre mincinoase. Populația acestei țări ar trebui să dea în judecată și să saboteze la propriu acest stat, conducerea acestui stat.

Noi am trecut printr-un coșmar încuiați în casă, neplătiți, fără bani, cu business-urile închise, toți în faliment. Noi nu suntem o nație ca oricare alta. Noi nu suntem Marea Britanie, Franța, Germania. Oamenii au stat acasă încuiați tot din pix, dar au primit bani. (…) Noi nu am trecut prin asta, noi am fost îngropați și distruși, mințiți din pix.”, a zis Dana Budeanu.

Dana Budeanu, mesaj controversat: „Totul este în bătaie de joc!”

Cât despre valul 4, anunțat de autorități, Dana Budeanu este de părere că pandemia s-a terminat și nu o să fie nici vorbă de așa ceva. Aceasta a explicat în emisiunea menționată mai sus că nu se poate discuta de mai multe provocări aduse de contextul pandemic ținând cont că foarte multă lume se vaccinează.

„Ce o să îmi spui în septembrie, că o să ajung obligatoriu la 50% imunizaţi. Ce o să-mi spui? Că vine valul patru că m-am distrat vara asta? Păi, dacă vine valul patru haideți să intrăm în casă, suntem inconștienți? Mai stăm două trei luni prin casă la 40 de grade şi în septembrie arătăm degetul din mijloc la tot globul pământesc. Păi nu? Cum anunți valul patru când tu ești în plin proces de vaccinare. Totul este în bătaie de joc! Pentru ce mă inviți să mă vaccinez?”, a mai spus Dana Budeanu.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Capital.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
RĂSTURNARE de situație privind ADERAREA la SCHENGEN! AU anunțat
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro