Dana Budeanu a răbufnit la adresa Loredanei Groza. A fost fără milă: „Ce este în neregulă cu tine?”

Dana Budeanu a răbufnit la adresa Loredanei Groza. A fost fără milă: „Ce este în neregulă cu tine?”
Dana Budeanu a răbufnit la adresa Loredanei Groza

Dana Budeanu a luat la bani mărunți mai multe vedete de la noi din țară, iar printre ele se află și Loredana Groza. Designerul este nemulțumit de faptul că artista se arată pe rețelele sociale în ipostaze în care lasă la vedere mai mult decât ar trebui. Dana Budeanu ține să o critice pe Loredana Groza și pentru faptul că își editează pozele sau folosește filtre pentru a arăta perfect.

Dana Budeanu a răbufnit la adresa Loredanei Groza

Dana Budeanu a răbufnit la adresa Loredanei și ține să aducă în discuție și cazul celebrei Adele, care, susține ea, nu a fost văzută niciodată cu părțile intime la vedere.

„Așadar, toate vedetele s-au pozat cu b***le. B**ă îndoită, b**i de jos în sus, b**i pe dreapta, b**i modificate cu filtre de corp, toate pozele sunt modificate. În general, pentru publicul larg v-ați arătat b****e. Vreau să știu pentru ce Loredana are ea nevoie…

Bă, Loredana, tu i-ai văzut vreodată bu***e lui Adele? O să zică lumea că te compar cu Adele. Da, te compar. Sunt vedete pe lumea asta care n-au nevoie să ne arate b****e, ț***le, savarinele, mameloanele, care n-au nevoie de filtre de monștri pe față. Există niște vedete. Cum ești și tu. Ce este în neregulă cu tine? Tu ești Loredana.

Păi, ce faci tu, ești cam șefă pe aici prin țară. Nu există show ca al tău. După părerea mea, voce… Andra are o voce fantastică, tu ai o voce care se adaptează la multe stiluri, ești show woman, ai personalitate bună. Nu ai nevoie să arăți b****e, ț****e, dar n-ai voie să îți pozezi părțile intime și să le pui pe Instagram. Tu ai nevoie să nu.

Cine îți încurajează această activitate este un… Dă reset la cont. Sunt atâtea care fac asta. Asta vând. Imaginea corpului lor. Bianca asta face, asta e job-ul ei. Tu n-ai nevoie nici să ai bot, nici ț****e pe afară. Nu vinzi asta. Asta e, poți să nu mai vorbești cu mine acum”, a spus Dana Budeanu, în emisiunea pe care o realizează.

Dana Budeanu, reacție despre vedetele care își fac vacanțele prin Dubai sau Maldive

Dana Budeanu nu a uitat nici de vedetele care au mers în Maldive sau Dubai în vacanță, despre care susține că luxul și opulența cu care se laudă acestea pe rețelele de socializare sunt doar sejururi all inclusive pe bani puțini.

„Bă, toate pozele cu vedetele plecate pe la cald, prin insule, sunt cu buci. Vreau să întreb și eu direct. Înțeleg, Bianca Drăgușanu să-și pozeze bucile, capră, cum vreți voi.

Ea e păpușă, am mai zis-o. Apropo, resortul ăla. Ce? Ăla e resort? Nu mai vreau să intru eu în amănunte cu restul despre Maldive, unde mergeți voi, restul, la all inclusive. E 3.000 de euro, atât. Unde vă pozați. Nu există Maldive de săraci. Mergeți la ‘One and only’ și dați 40 de mii pe căsuță”, a mai spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu este una dintre cele mai urmărite prezențe în mediul online. Frumoasa brunetă în vârstă de 41 de ani atrăge mereu mii de aprecieri pe rețelele de socializare la postările sale, iar emisiunea de pe canalul său de Youtube se bucură de foarte multe vizualizări.