Dana Budeanu, anunț neașteptat despre finalul pandemiei de covid. Ce crede că urmează

Dana Budeanu, anunț neașteptat despre finalul pandemiei de covid. Ce crede că urmează
Ce spune Dana Budeanu despre finalul pandemiei de COVID-19?

Dana Budeanu a făcut un anunț neașteptat despre finalul pandemiei de COVID-19. Cunoscutul designer a uimit din nou pe toată lumea cu seria sa de afirmații. Ce spune vedeta despre ceea ce va urma? Românii au fost surprinși de cele declarate.

Dana Budeanu, anunț despre finalul pandemiei de COVID-19: declarații neașteptate

Românii sunt obișnuiți cu declarații controversate ale vedetei. Cei care i-au urmărit aparițiile și postările din mediul online se împart în două tabere. Unii sunt de acord cu aceasta, iar alții nu cred deloc în perspectivele designer-ului.

Dana Budeanu a afirmat recent că pandemia de coronavirus este pe final, după spusele specialiștilor. Cu toate astea, ea a menționat că ‘nu se termină controlul populației’. Cea din urmă a subliniat că vom intra în era salvării planetei și că altă „demență” ne așteaptă.

„Vom fi toţi într-o altă demenţă. Marea majoritate le va înghiţi exact cum a înghiţit toate aberaţiile”

„Pandemia este pe final. Au spus-o absolut toţi „specialiştii”, dar noi am spus-o înainte aici. Se termină chestia asta, dar nu se termină controlul populaţiei. Vom intra în era salvării planetei, cu încălzirea globală şi tot ceea ce a început deja.(…)

Vom fi toţi într-o altă demenţă, aia în care ne vom reclama vecinul să se uită prea mult la televizor sau că nu şi-a aruncat gunoiul care se duce la groapa comună oricum, în saci diferiţi. Şi alte prosteli pe care din păcate marea majoritate le va înghiţi exact cum a înghiţit toate aberaţiile„, a spus Dana Budeanu.

Vedeta a subliniat că oameni de peste tot din lume urmează să ia parte la ‘alte prosteli pe care marea majoritate le va înghiți’. De asemenea, creatoarea a precizat că medicii și guvernanții ar trebui să adopte un alt stil de comunicare cu mult mai calm, făcând apel la soluții.

Aceasta a adăugat și că fiecare cetățean al României merită să fie tratat bine și gratis cu tot ce are nevoie pentru s-au făcut investiții pentru asta. Dana Budeanu declara în urmă cu câteva luni că românii nu pot fi convinși să se vaccineze pentru că sunt deja vaccinați cu credință.

„Românii nu pot fi convinsi sa se vaccineze, romanii sunt vaccinati deja cu credinta, nu vor asculta de unii care nu pot jura pe Biblie, de unii care isi bat joc de sarbatoarea Craciunului si a Pastelui, de unii care inchid bisericile, de unii care nu permit botezuri pentru nou nascuti”, a declarat vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI