Dana Budeanu a umilit PRO TV-ul în public. ”Cum să alergi oamenii că au băut o bere? Chemi miliția?”

Dana Budeanu a umilit PRO TV-ul în public. ”Cum să alergi oamenii că au băut o bere? Chemi miliția?”
Dana Budeanu acidă la adresa PRO TV

Dana Budeanu a devenit foarte populară în mediul online, după celebrele ei pastile video, sub formă de pamflet. Unele dintrele el cu caracter politic, altele cu caracter critic la adresa multor personalități publice din monden și viața politică. Toate au ajuns să facă deliciul multora din internauți.

Dana Budeanu continuă războiul cu PRO TV

Se pare că Dana Budeanu nu a uitat modul cum a plecat din Pro TV, cu ceva vreme în urmă. Totul a plecat de la o postare pe pagina sa de facebook.  În postare care critica în termeni duri fondatoarele Spitalului de Pediatrie Oncologică din România. La vremea respectrivă, în plină ascensiune mediatică, Dana Budeanu făcea parte din echipa ”Vorbește Lumea”, realizând o rubrică permanentă de fashion. Momentul de pe facebook a generat un adevărat scandal de imagine, în care era automat implicat și postul de televiziune. Oficialii postului au decis, ulterior, să renunțe la colaboarea cu Dana și să o concedieze. PRO TV dădea publicității și un comunicat în care scria că:

Dana Budeanu dată afară de PRO TV
Dana Budeanu acum este doar în online

”Începând cu data de 30 octombrie 2019, colaborarea noastră cu Dana Budeanu a încetat. PRO TV este liderul televiziunilor din România și a susținut dintotdeauna cauze care au adus schimbări reale în viețile oamenilor, fie că vorbim despre lupta împotriva cancerului, sprijinirea copiilor abandonați sau protecția mediului înconjurător. PRO TV inspiră românii să fie mai buni prin divertisment de calitate, informație și ne dorim ca valorile pe care le promovăm, printre care se află onestitatea, responsabilitatea, pozitivitatea să se reflecte și în acțiunile partenerilor noștri.”, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a trustului media Pro Tv.

Reacția vedetei la materialul difuzat de PRO TV

Dar se pare că Dana Budeanu a trecut atât de ușor peste acel episod, și în cel mai recent material video a decis să dea de pământ cu postul tv. Recent postul de televiziune a difuzat un material despre Centrul vechi al Bucureștiului și despre purtatul de mască. Conform relatărilor acestora, la Știrile PRO TV, după sosirea reporterilor, și anunțarea poliției, petrecăreții din Centrul Vechi ar fi dispărut.

”Noi nu suntem la PRO TV. Bine, Pro tv nici nu mai există. E pe undeva, prin boscheți, îi caută pe ăia, prin Centrul Vechi, să-i reclame că beau bere. Ce dracu ați ajuns mă? Paranteză de la aplicație.. Ce mă, voi sunteți milițieni, sau ce sunteți voi? Cum să-i alergi pe ăia prn Centrul Vechi că au băut o bere? Că n-aveau mască și să chemi miliția? Ce-aveți bă băiatule? V-a luat ăsta a lui Putin acuma să vă rupă pe genunchi. Ce-ați pățit băi acolo? Televiziunea liberă…libertatea omului…omul liber?! Cum să alergi oamenii că au băut o bere și să chemi miliția? Asta ați ajuns să faceți? Faceți presă!”, și-a pornit Dana Budeanu tirul de critici la adresa PRO TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI