Dan Șucu, implicat în primul scandal de când e la Rapid. Cine l-a jignit fără reținere: „Probabil i s-a urcat la cap, de la „Imperiul Căţeluşilor”, crede că este „leu”, dar nu este aşa”

Dan Șucu, implicat în primul scandal de când e la Rapid. Cine l-a jignit fără reținere: „Probabil i s-a urcat la cap, de la „Imperiul Căţeluşilor”, crede că este „leu”, dar nu este aşa”
Dan Șucu a cumpărat 50% din acțiunile clubului Rapid și a intrat deja în primul conflict din lumea fotbalului

Dan Șucu, implicat în primul scandal de când e la Rapid. Omul de afaceri a fost prezentat oficial, miercuri, în calitatea de copatron al clubului giuleștean. Fondatorul Mobexpert a cumpărat 50% din acțiuni de la Victor Angelescu, alături de care va conduce destinele alb-vișiniilor. Dan Șucu n-a ezitat să intra direct în „pâinea” conflictelor din fotbalul nostru, atacându-l pe finanțatorul campioanei CFR Cluj, Nelu Varga care n-a rămas dator.

Dan Șucu, implicat în primul scandal de când e la Rapid

Dan Șucu, implicat în primul scandal de când e la Rapid. Omul de afaceri de 58 de ani a devenit noul acționar al giuleștenilor, alături de Victor Angelescu, de la care a cumpărat 50% din acțiuni. Șucu este la primul contact cu fotbalul din această postură, deși a mai tatonat cu ideea implicării la Dinamo și UTA.

Dan Șucu a precizat clar care sunt obiectivele echipei, dar și bugetul de care aceasta va dispune.

„Vreau titlul în doi ani maxim. Ei (n.r. – Angelescu și Niculae) sunt mai tineri, eu am 60 de ani, nu vreau să aștept mult. Vrem să fim campioni, altceva nu ne interesează. Vrem să facem fanii mândrii, dar să și câștigăm cum trebuie.

Anul acesta vom avea buget de 7 milioane de euro ca buget. Am înțeles că e unul bun. Nico (n.r. Daniel Niculae) trebuie să aibă un traseu clar, să știe pe ce se bazează. Anul ăsta are 7, anul viitor 10 milioane, apoi 14 milioane. Până la 24 nu mai e mult”, a promis Șucu, în conferința de presă.

Cine l-a jignit fără reținere

Dan Șucu n-a ezitat să intre direct în focul afirmațiilor dure, „specialitatea” fotbalului românesc. El l-a atacat pe Nelu Varga, declarând că nu a auzit nimic despre acesta ca om de afaceri.

„Dacă discutăm pe parte organizațională, înțeleg foarte greu modelul de business de la CFR Cluj. Sau aproape deloc. Din punct de vedere economic, nu e ceva de înțeles. Dacă vreți să vorbim în mod direct, pe patronul de acolo nu l-am întâlnit în afaceri, nu cunosc nimic despre dânsul ca om de afaceri.

Sunt de mulți ani în afaceri, dacă ar fi fost proeminent… Poate știți dumneavoastră afacerile. Eu nu-l cunosc. Nu cunosc afacerile dânsului. Nu am auzit de dânsul ca om de afaceri”, a declarat Dan Șucu în aceeași conferință de presă.

„Probabil i s-a urcat la cap, de la „Imperiul Căţeluşilor”, crede că este „leu”, dar nu este aşa”

Afirmația lui Dan Șucu n-a rămas fără replică. Patronul CFR Cluj, Neluțu Varga i-a „întors favorea” și i-a răspuns printr-o jignire. De obicei reținut în declarații belicoase, Varga a făcut referire la soția lui Dan Șucu, dar și la calitatea acestuia de jurat în emisiunea tv „Imperiul leilor” de la Pro TV.

„Dacă nu ştie cine este „domnul Varga” îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului (n.r. – Diana Șucu) . Am ales mereu Ethan Allen (n.r. – firma Dianei Șucu), nu Mobexpert. Poate asta l-a deranjat.

„Domnul Varga” are afaceri în 17 ţări, poate de aceea nu mă cunoaşte domnul Şucu. Probabil dânsul crede că mediul de afaceri este doar în Bulgaria şi România. Nu e frumos să mă subestimeze, eu nu fac aşa ceva.

Nu înseamnă nimic faptul că dânsul nu a auzit de mine. Probabil i s-a urcat la cap, de la „Imperiul Căţeluşilor”, crede că este „leu”, dar nu este aşa”, a spus Varga, potrivit Prima Sport.

Dan Șucu este însurat cu Diana Şucu din aprilie 2007 și au doi băieți. Soția actualului acționar de la Rapid deține franciza de mobilă și design numită „Ethan Allen”, achiziționată și intrată pe piața din România în anul 2013.