Dan Petrescu s-a îmbogățit în Turcia. Câți bani a primit în doar 45 de zile

Dan Petrescu, suma fabuloasă câștigata la turci

Dan Petrescu a dat lovitura. În doar 45 de zile antrenorul român a câștigat o sumă fabuloasă.

Dan Petrescu, sumă fabuloasă câștigată

Dan Petrescu a semnat un contract cu turcii de la Kayserispor, pentru o perioada de un an și jumătate. Însă, după nici două luni de zile, cele două părți s-au decis să rezilieze contractul. Astfel că, în doar 45 de zile, antrenorul a încasat suma de 400.000 de euro, conform contractului semnat cu echipa turcă, scrie prosport.ro.

Contractul semnat pe un an și jumătate între cele două părți avea posibilitatea de prelungire, însă, se pare că niște neînțelegeri ar fi intervenit la mijloc, astfel încât contractul românului a fost reziliat. Oficial s-a anunțat că niște probleme ale antrenorului ar fi fost cauza, dar surse neoficiale susțin că turcii ar fi decis să-l înlocuiasca pe acesta din cauza rezultatelor slabe obținute în intervalul scurt de timp.

În perioada cât a fost antrenor la Kayserispor a avut opt meciuri dintre care a obținut două victorii, trei egaluri și trei înfrângeri. Echipa de fotbal de la care a plecat tehnicianul se situează pe locul 16 în clasamentul primei ligi de fotbal din Turcia.

Ce salariu avea Dan Petrescu la Kayserispor

Dan Petrescu urma să primească pe șase luni la Kaiserispor un salariu de 500.000 de euro. Avea și opțiune de prelungire a contractului, care urma să se activeze doar dacă reușea să salveze echipa de la retrogradare.În cazul în care ar fi continuat în Turcia, Petrescu ar fi fost remunerat cu suma de 1,4 milioane de euro în următoarele două sezoane, conform Digi Sport.

Patroana clubului ar fi convenit cu antrenorul termenii despărțirii, iar românul a fost de acord să primească banii doar pentru perioada muncită, nimic în plus, dar a rămas și cu prima de instalare, în valoare de 100.000 de euro, scrie sursa.

După plecarea sportivului de la echipa cu care a reziliat contractul au venit si primele sale declarații. Iata ce a spus Dan Petrescu la întoarcerea sa în țară:

„Am o problemă personală și a trebuit să opresc aventura mea aici. Trebuie să plec. Patroana a înțeles, am rămas în relații foarte, foarte bune.

Echipa e pe un loc bun acum, nu e pe un loc retrogradabil. Având o problemă personală, chiar nu mai pot antrena nicăieri acum”, a spus Petrescu, la ProTV.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI