Dan Petrescu, decizie șocantă după ce a aflat că are coronavirus

Dan Petrescu, decizie șocantă după ce a aflat că are coronavirus
Dan Petrescu, decizie șocantă după ce a aflat că are coronavirus

Deși antrenorul CFR Cluj, Dan Petrrescu, a fost internat într-un spital din oraș după ce a fost diagnosticat cu coronavirus, acesta a fost surprins pe stradă. Dan Petrescu purta mască de protecție, dar o purta pe frunte.

Dan Petrescu, decizie șoc după ce a aflat că este infectat cu coronavirus

Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Întrucât fostul internațional prezenta siptome specifice bolii, a fost internat într-un spital la Cluj. Astfel antenorul celor de la CFR ar fi trebuit în mod normal să fie în carantină, mai ales că a fost internat.

Dan Petrescu a fost însă surprins pe o stradă în Cluj, de către un trecător. Din imagine se vede cum tehnicianul mergea pe un trotuar cu masca pe frunte.

Dan Petrescu, surprins de un trecător pe stradă
Dan Petrescu, surprins de un trecător pe stradă. Sursa foto: antenasport.ro

CFR Cluj a primit toate rezultatele negative la testele coronavirus

Echipa CFR Cluj a primit încă de luni acceptul să se antreneze, după ce majoritatea jucătorilor au fost testaţi împotriva coronavirusului iar testele le-au ieșit negative. În primă fază, nu mai puţin de 26 de persoane de la CFR, Cluj, printre care şi Dan Petrescu, au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus, SARS-CoV-2.

De asemenea, dacă rezultatele de astăzi vor fi negative, CFR ar urma să dispute restanţa cu FC Botoşani.

FCSB-CFR Cluj, amânat

Testele efectuate joi de membrii echipei CFR Cluj au adus noi cazuri pozitive. În momentul de faţă, în total, există 26 de cazuri de COVID-19 la CFR, 16 jucători şi 10 membri ai staff-ului tehnic”, a spus în urmă cu patru zile secretarul general al LPF, Justin Ștefan.

Pe data de 18 iulie, Liga Profesionistă de Fotbal a amânat meciul dintre FCSB și CFR Cluj, programat în etapa a 8-a a play-off-ului Ligii I, din cauza unui jucător al formaţiei ardelene, care fusese depistat pozitiv la coronavirus. Ulterior, pe 20 iulie, au fost depistate alte cinci persoane infectate cu coronavirus la formaţia CFR Cluj, doi jucători şi trei membri ai staff-ului tehnic. Acum, toți membrii echipei CFR Cluj au primit rezultate negative în urma testărilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI