Dan Petrescu, declarații importante înainte de meciul CFR Cluj – Sevilla. Planul antrenorului pentru a bate echipa adversă

Dan Petrescu, declarații importante înainte de meciul CFR Cluj – Sevilla. Planul antrenorului pentru a bate echipa adversă
Dan Petrescu, declarații importante înainte de meciul CFR Cluj - Sevilla. Planul antrenorului pentru a bate echipa adversă

Mâine seară, pe stadionul din Gruia, CFR Cluj întâlnește echipa spaniolă FC Sevilla, din şaisprezecimile Europa League, iar antrenorul, Dan Petrescu și tot staff-ul echipei sunt optimiști și cred într-o nouă minune.

Dan Petrescu, declarații importante înainte de meciul CFR Cluj – Sevilla

Dan Petrescu speră la o nouă minune cu CFR Cluj în Europa League. De această dată, campioana României trebuie să treacă de Sevilla, echipă care a cucerit de cinci ori trofeul. Dan Petrescu a spus, într-o conferinţă de presă înaintea duelului dintre CFR Cluj şi Sevilla din şaisprezecimile Europa League, că echipa sa trebuie să facă o minune pentru a trece de formaţia spaniolă.

„S-a întâmplat o dată minunea, sperăm să mai facem o minune. Atunci a fost minune. La Sevilla a rămas doar un jucător de când am jucat cu Urziceni. Se numeşte Navas, fundaşul dreapta, atunci era extremă. Pe vremea aia îi aveau pe Perotti, Dani Alves, dacă nu mă înşel, Luis Fabiano, jucători foarte buni, de echipă naţională. Cu muncă şi puţin noroc am reuşit să câştigăm.”, a decalratlaconferința de presă Dan Petrescu.

Planul antrenorului pentru a bate echipa adversă

Turul dintre CFR şi Sevilla este programat joi de la ora 19:55, la Cluj-Napoca, iar returul va avea loc o săptămână mai târziu, în Spania. Dan Petrescu a spus că Sevilla are 20 de jucători, câte doi foarte valoroşi pe fiecare post.

”Clar, mâine e favorită Sevilla. Au 20 de jucători valoroşi, doi pe post, eu îi ştiu pe toţi, dar nu e de ajuns ca să ai un rezultat pozitiv. Trebuie o organizare fantastică, o determinare fantastică şi spirit de sacrificiu pe care nu l-am avut niciodată. Foarte important e să avem şi puţin noroc, cum a avut Mirandes. Sevilla a jucat foarte bine, a avut şi vreo şapte-opt ocazii mari.

Dan Petrescu, declarații importante înainte de meciul CFR Cluj - Sevilla. Planul antrenorului pentru a bate echipa adversă
Dan Petrescu, declarații importante înainte de meciul CFR Cluj – Sevilla. Planul antrenorului pentru a bate echipa adversă

Pe noi, norocul ne-a lăsat în campionat. Sper ca la meciul ăsta să dăm un şut şi să dăm două goluri, iar ei să dea în bară şi să apere Arlauskis. Un 0-0 ar fi un rezultat foarte bun, dar e clar că nu vom aborda aşa jocul. Vrem să facem presing, să fim agresivi şi să stăm cât mai sus posibil. Noi vom face schimbări, asta e clar, şi trebuie toţi jucătorii să facă faţă nivelului. Pentru noi e foarte important campionatul, dar nici în Europa League nu vreau doar să participăm. 100% să nu primim gol, atunci avem şanse”, a adăugat Petrescu.

Începând de săptămâna trecută, oficialii CFR au pus în vânzare biletele la meciul CFR-ului cu Sevilla, bilete care s-au vândut ca pâinea caldă.

”Începând de mâine, suporterii CFR-iști își pot achiziționa bilete pentru meciul cu Sevilla FC din deplasare (27 februarie 2020) de la casele de bilete de la Peluză. Vă rugăm să aveți asupra dumneavoastră documentul de identitate în original sau copie pentru toate persoanele pentru care cumpărați bilete. Suporterii echipei noastre care locuiesc în Sevilla își vor putea achiziționa bilete și din Sevilla înainte cu o zi de meci. Vom anunța în scurt timp locația și programul casieriei. Un bilet în sectorul destinat oaspeților costă 35 de euro și poate fi achitat doar în euro. Ultimele bilete disponibile pentru meciul cu Sevilla FC, de la Cluj-Napoca, pot fi achiziționate atât ONLINE, cât și de la casele de bilete de la Peluza 1, Vivo! Cluj-Napoca, Sala Polivalentă, Fan Shop Tribuna 2.”, anunțau oficialii pe site-ul clubului.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI