Cea mai proastă veste pentru Dan Petrescu. Antrenorul CFR Cluj, infectat cu coronavirus

Cea mai proastă veste pentru Dan Petrescu. Antrenorul CFR Cluj, infectat cu coronavirus
Cea mai proastă veste pentru Dan Petrescu. Antrenorul CFR Cluj, infectat cu coronavirus

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a fost infectat cu coronavirus, conform unor surse din cadrul clubului, citate de GSP. Acesta va fi transportat la Cluj cu o ambulanță specială în următoarele ore pentru a fi internat. Campioana României en-titre ajunge la 10 cazuri de COVID-19 după cele depistate în zilele precedente.

Dan Petrescu, infectat cu coronavirus. Antrenorul va fi transportat la Cluj cu o ambulanță specială

Dan Petrescu (52 de ani) a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, potrivit sursei citate. Antrenorul lui CFR Cluj va fi internat cel puțin 48 de ore într-un spital din Cluj, unde va fi transportat cu o ambulanță specială în orele următoare.

Amintim că CFR a fost amenințată cu judecata de una dintre persoanele aflate în avionul care transporta weekend-ul trecut echipa la București pentru derby-ul cu FCSB, meci ce a fost amânat între timp. Paul Siserman a dezvăluit pe pagina sa de Facebook că staff-ul și jucătorii de la CFR Cluj ar fi dat dovadă de un comportament neglijent, având în vedere riscurile cauzate de pandemie.

„MA NENOROCIȚILOR !!!! MA GUNOAIELOR!! ADICĂ VOI LA BANII VOSTRII, CÂND ȘTIȚI CA URMEAZĂ SA CĂLĂTORIȚI CU ÎNCĂ 150 DE PERSOANE SI MAI ȘTIȚI CA AVEȚI DEJA ÎN ECHIPA Un COLEG INFECTAT….NU VA FACEȚI UN TEST…. DECÂT CEL OBLIGATORIU ÎNAINTE DE O PARTIDA?????? MAINE MA DUC SI ÎMI FAC SI EU TESTUL!!! DACĂ IESE POZITIV JUR CA VA DAU ÎN JUDECATA!!!!”, a scris Siserman.

Cei infectați de la CFR Cluj

  1. Adrian Păun
  2. Grzegorz Sandomierski
  3. Damjan Djokovic
  4. Cristi Manea
  5. Bogdan Aldea (preparator fizic)
  6. Costin Curelea (antrenor secund)
  7. Cristian Moldovan (antrenor de portari)
  8. Cristian Dragotă (preparator fizic)
  9. Radu Pralea (kinetoterapeut)
  10. Dan Petrescu (antrenor)

Cristi Bălgrădean, Cătălin Golofca și Claudiu Petrila au ieșit negativi la testele efectuate marți, 21 iulie. Aceștia, depistați pozitiv inițial, vor mai efectua un test. Dacă va fi negativ, vor pleca acasă.