Dan Negru, reacție uluitoare despre Simona. ”Halep e o întâmplare!”

Dan Negru, reacție uluitoare despre Simona. ”Halep e o întâmplare!”
Dan Negru, despre Simona Halep

Dan Negru a avut o reacție uluitoare în ceea ce o privește pe Simona Halep. Ce a spus prezentatorul TV despre tenismenă, după ce aceasta a fost eliminată de Serena Williams?

Dan Negru, reacție la adresa Simonei Halep

După eliminarea Simonei Halep de Serena Williams, de la Australian Open 2021, Dan Negru a reacționat pe conturile sale de socializare. Vedeta este de părere că România va mai avea o astfel de jucătoare doar peste jumătate de secol.

Simona Halep a pierdut meciul în fața adversarei sale cu scorul de 3-6, 3-6. Meciul a fost urmărit cu sufletul al gură de milioane de fani ai acestui sport. După meci au început să apară și comentariile rele la adresa jucatoarei noastre. Cel care i-a luat apărarea Simonei a fost prezentatorul de televiziune, Dan Negru. Acesta a transmis un mesaj celor care au criticat-o pe sportivă.

“Ălora care au început să o toace pe Halep: la cum arată infrastructura sportului românesc, Halep e o întâmplare. Prima ediție de Australian Open a avut loc in 1905!
Când jucau ăia tenis la A.O. noi încă nu făceam Răscoala din 1907! Halep e o întâmplare. Nu ne mai întâlnim cu așa ceva decat peste 50 de ani.
Cât a trecut de la Ilie Nastase. O dată la juma’ de secol”, a scris Dan Negru pe pagina sa de socializare.

Ce spunea Cristian Tudor Popescu după eliminarea lui Halep

După meciul îj care Simona Halep a fost eliminată de la Australian Open, CTP a făcut o analiză a meciului.

„Eh, să nu fim dramatici și triști! Nu e cazul. Asta este. Ce vă spuneam înainte de meci. Au fost două puncte cheie: serviciul și inițiativa. Serviciul nu i-a mai mers Simonei ca până acum. I-a oferit de prea multe ori Serenei un serviciu doi slab și scurt, ceea ce este sinucigaș în fața jucătoarei cu cel mai bun retur din lume! Să fim serioși: nu poți să emiți pretenții cu un asemenea procentaj de serviciu!

Și doi: nu a încercat mai mult, să lovească decisiv înaintea Serenei Williams! Nu trebuie să o lase să ajungă la lovitura decisivă, pentru că știe foarte bine că șansele sunt mici când Serena apucă să se așeze și să își asume lovitura tare, la linie, decisivă, care de cele mai multe ori este și punct. Chiar dacă Serena a făcut și multe greșeli neforțate, nu a fost imbatabilă astăzi.

A învins-o pentru că Simona a jucat… hai să spun și asta: nu știu de ce, a jucat cu frică, chiar dacă nu avea de ce să fie complexată. Nu înțeleg de ce a jucat zgârcit! A fost zgârcită astăzi și preocupată să nu greșească, să trimiă mingea în teren, ceea ce s-a și văzut”, a declarat Cristian Tudor Popescu pentru Fanatik.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI